Ortopedi Bel, kol ağrısı

sazan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
432
6
bende bir aydır acayip bir kol ağrısı var
özellikle evde iş yaptığım zaman daha çok oluyor
kol ağrısıyla birlikte bel ağrım oluyor ve ayak topuğuma basamıyorum
oturduğum yerden kalkarken belimi doğrultamıyorum ve ayak topuğuma sanki iğneler batıyor
topuk dikeni diyorlar ama kol ağrısı ne alaka
bunun için ortopediye gitmeyi düşünüyorum
böyle bir sorun yaşayan oldumu

Tam da böyle bir konu açmayı düşünürken... Başlığınızı gördüm... Öncelikle geçmiş olsun... Ben de aynı dertten müzdaribim... Yarım saat kadar önce çarşamba günü için doktordan randevu aldım... Ben "beyin ve sinir cerrahisi" bölümünden alacakken, sağlık danışmanı "fizik tedavi rehabilitasyon" dan almamı daha uygun gördü... Bunun belirtisi bir kaç aydır vardı ama Yaklaşık 10 gündür acayip bir sıkıntı yaşıyorum... Bel fıtığı olmadığını düşünüyorum çünkü benimki ağrı değil doğrulamama... ya da "tutulma" dediğimiz şey olabilir...Oturduğum yerden kalkarken belimi doğrultmam çok zor oluyor... Sanki öyle kalacakmışım gibi hissediyorum

fizik tedavi bana çok alakalı bir bölüm gelmedi ama
ortopediden randevu alacağım ama gitmeyede üşeniyorum
çünkü doktor emar isteyecektir. ben emar çektirmekten çok korkuyorum
tabut gibi giriyorsun içine korkunç bişey
o yüzden sürekli erteliyorum
birde ben hafta sonları yüzmeye gidiyorum ve yüzmeden sonra kolum daha çok ağrımaya başladı
bel ağrısıda dediğin gibi sanki öyle kalcakmışım gibi hissediyorum felç olmuş gibi oluyor insan
ben büyük bir hastanede çalışıyorum hemşireyim ama özel kalemde çalışıyorum
ama hastane çok yoğun onun için dışarda özelden randevu almayı düşünüyorum
sen benden önce doktora gidiyorsun sonucu haber verirsen sevinirim

Son düzenleme:
Bu gün doktora gittim... Fıtık başlangıcı dedi... Bu akşam MR için randevu aldım...Yarın sonuçları alıp doktora göstereceğim... Fıtık olma ihtimali hiç aklıma gelmemişti... Şaşırdım ya .. Ama belimdeki tutulma aynen devam ediyor Sen nasıl oldun?

fıtık mı
bu hiç aklıma gelmemişti
ben hala gitmedim hafta sonu gitmeyi düşünüyorum
mr yüzünden gitmek istemiyorum:26:

fıtık mı
bu hiç aklıma gelmemişti
ben hala gitmedim hafta sonu gitmeyi düşünüyorum
mr yüzünden gitmek istemiyorum:26:

Maalesef canım MR sonucunda da belli oldu... Fıtık oluşmuş belimde 15 gün Fizik tedaviye gideceğim...

MR olayı beni de korkutuyordu... Ama ne yapayım mecburen girdim... Daha önce de Beyin MR ı çektirmiştim..o zaman bilmediğimden tereddüt etmemiştim... Bu kez kalbim fırlayacak gibiydi... Hatim indirdim 25 dakikada :) Geçti bitti... Sen de ihmal etme...

Ayrıca ağır kaldırma... Yatağın orta sertlikte olsun... 5 kilodan fazla ağırlık kaldırma... Yere eğilmen gerektiğinde dizlerini kır ve eğil... Eğer birşey çekmeye mecbur kalırsan koltuk, masa vs. gibi... İtme yöntemini kullan.. vs. vs... İnşallah senin ki daha basit birşeydir... Çok geçmiş olsun tekrar...

ben mr için bugün gideceğim
bel benimde fıtık olabilir inşallah değildir
kol içinde muhtemelen fizik verecekler

arkadaşlar
bi sorum olucak
bnmde belimin ortası değilde ortasından 1 cm sağa doğru olan noktada tutulma oluyo
sizde böyle bir şikayet olmuş muydu? bende fıtıktan korkuyrm
genellikle temizlik ve uzun yürüyüşler yapınca ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…