- 1 Temmuz 2017
- 30
- 8
- 26
- Konu Sahibi nevergiveup_14
Meraba benim derdim belim ve göbeğim bir türlü gitmiyorlar belim 88 santim sporda yaptım bir türlü gitmedi streç film sararak sonuç alanlar varsa lütfen bana yardımcı olsunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorba kaşığı mı?Organik sirke icin sabahlari 2 kasik. Kaliplasmis yillanmis kilolarda cok etkili. Sporla verileyen kilo strecle 3 damla fazla terleyip verilmez.
(Beslenme ve diyetetik mezunuyum. Spor da yaparim ne yedigime dikkat ederim ama ne kadar istersem o kadar yerim. 174 boy 48 kg lik 9 aylik bir anneyim. Sirkeyi 1 ay icmesem gobek yapiyorum. Tabii ki sirke icin hemen 0 beden olursunuz demiyorum ama sirke mucizevi...)
Organik sirke icin sabahlari 2 kasik. Kaliplasmis yillanmis kilolarda cok etkili. Sporla verileyen kilo strecle 3 damla fazla terleyip verilmez.
(Beslenme ve diyetetik mezunuyum. Spor da yaparim ne yedigime dikkat ederim ama ne kadar istersem o kadar yerim. 174 boy 48 kg lik 9 aylik bir anneyim. Sirkeyi 1 ay icmesem gobek yapiyorum. Tabii ki sirke icin hemen 0 beden olursunuz demiyorum ama sirke mucizevi...)
gercektenmi? peki selulitte giriyor mu bu kaliplasmis kilolaraOrganik sirke icin sabahlari 2 kasik. Kaliplasmis yillanmis kilolarda cok etkili. Sporla verileyen kilo strecle 3 damla fazla terleyip verilmez.
Çorba kaşığı mı?
Çok değil mi o yaa ,
Merhaba. Bu organik sirkeyi suyun içine katarak içsek olur mu? Sirkeyi tek başına yutamam galiba.
gercektenmi? peki selulitte giriyor mu bu kaliplasmis kilolara
veya selulite karsi icten gelen kan dolasimini hizlandiran bisiiler tavsiye edebilirmisiniz (sporun yanisira elbette).
Çok teşekkürler ,arada böyle yazmaya devam edin lütfenMerhaba. O an cok aceleyle yazdim aciklayamamisim pek.
Kurallari acikliyorum;
*corba kasigi kullanilacak. 1 bardak suya katip icilecek.
*mutlaka ama mutlaka organik elma sirkesi olacak. Uzum sirkesi daha cok mikrop kiricidir. Tabii ki onun da faydasi cok ama yag yakimi icin elma daha iyi. Hangi marka hangi kalite olursa olsun marketten alinmayacak. Aktardan alinacak. Semte gore degisir belki ben 13 tl ye aliyorum. Organik diye maddi yonden cekinmeyin almaya oyle diger organiklere benzemiyor.
*yaninda kendinizi sıkmadan bir diyet yapin. Mesela misafirlikte 3 kurabiye koyarlarsa 1ini yiyin. Canavar gormus gibi kacmayin. Ama kendiniz kurabiye yapmayin almayin. Illa her seyin yagsizini lightini yemeye ugrasmayin. Kizartma cips vs yemeyin yeter. (Bu arada cips kilo yapmaz bunu da ekleyeyim) mesela yemekte kuru fasulye pilav varsa sorun etmeyin fasulyesi bol olmak sartiyla pilavi biraz azaltin. Onemli olan yavas yiyin. Yavas yiyin ki doydugunuzu anlayin o anda yemeyi kesin.
3 gunde etkisini hissedersiniz.
Selulit icin once keselenmeyle baslayin. Gecmezse biberiye yagi surun ve bol omega 3 tuketin
Merhaba. O an cok aceleyle yazdim aciklayamamisim pek.
Kurallari acikliyorum;
*mutlaka ama mutlaka organik elma sirkesi olacak. Uzum sirkesi daha cok mikrop kiricidir. Tabii ki onun da faydasi cok ama yag yakimi icin elma daha iyi. Hangi marka hangi kalite olursa olsun marketten alinmayacak. Aktardan alinacak. Semte gore degisir belki ben 13 tl ye aliyorum. Organik diye maddi yonden cekinmeyin almaya oyle diger organiklere benzemiyor.
*yaninda kendinizi sıkmadan bir diyet yapin. Mesela misafirlikte 3 kurabiye koyarlarsa 1ini yiyin. Canavar gormus gibi kacmayin. Ama kendiniz kurabiye yapmayin almayin. Illa her seyin yagsizini lightini yemeye ugrasmayin. Kizartma cips vs yemeyin yeter. (Bu arada cips kilo yapmaz bunu da ekleyeyim) mesela yemekte kuru fasulye pilav varsa sorun etmeyin fasulyesi bol olmak sartiyla pilavi biraz azaltin. Onemli olan yavas yiyin. Yavas yiyin ki doydugunuzu anlayin o anda yemeyi kesin.
Selulit icin once keselenmeyle baslayin. Gecmezse biberiye yagi surun ve bol omega 3 tuketin
Çok teşekkürler ,arada böyle yazmaya devam edin lütfen
Hemen takibe alıyorum sizi
Ay ne güzel yazmışsınız bayıldım, çok teşekkürler. Peki sirkeli su aç tok ne zaman içilmeli, sabah kalkar kalkmaz mı mesela?
Pilates denediniz mi?Meraba benim derdim belim ve göbeğim bir türlü gitmiyorlar belim 88 santim sporda yaptım bir türlü gitmedi streç film sararak sonuç alanlar varsa lütfen bana yardımcı olsunlar
Kahvaltidan once :) ne kadar erken o kadar iyi
Ama ben uyanir uyanmaz hic icim almiyor.
peki aç karnına mı içilecek?Merhaba. O an cok aceleyle yazdim aciklayamamisim pek.
Kurallari acikliyorum;
Organik sirke icin sabahlari 2 kasik. Kaliplasmis yillanmis kilolarda cok etkili. Sporla verileyen kilo strecle 3 damla fazla terleyip verilmez.
Çok teşekkür ederim tekrar tekrar. :) Bir soru daha sorsam ehehe, çok sordum biliyorum ama. Okurken arkadaşımla paylaştım da onun da midesinde ülser var. Ben içebilir miyim acaba zararı olur mu falan dedi ben de size sorayım dedim hemen yakalamışken. :)
Merhaba,
Organik elma sirkesi mi?
Bir dönem onu 1 yemek kaşığını bir bardak suya karıştırıp, sabah aç karna içiyordum. İnanılmaz mide ağrılarım olmuştu. Acaba ben mi yanlış kullandım?
Ulser veya midede baska bir sorun varsa kesinlikle kendi doktorlarindan onay almadan icmemeli.
Anlattiginiz kadariyla kullaniminiz dogru. Midenizde bir hastalik veya hassasiyet varsa dokunmus olabilir