4justice * hasta la vista baby * Kayıtlı Üye 3 Aralık 2011 10.447 12.578 25 Temmuz 2014 Konu Sahibi 4justice #41 porpora .!.: Bunu yapan yerler biliyor musun peki :) ? Genişletmek için tıkla... hiç araştırmadım inan görünce atladım hemen belki her yer yapmıyodur bile
porpora .!.: Bunu yapan yerler biliyor musun peki :) ? Genişletmek için tıkla... hiç araştırmadım inan görünce atladım hemen belki her yer yapmıyodur bile
darned Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2009 4.158 2.086 11 Haziran 2015 Konu Sahibi 4justice #42 4justice .!.: hiç araştırmadım inan görünce atladım hemen belki her yer yapmıyodur bile Genişletmek için tıkla... naptın cnm yaptırdınmı ya bide bnm aklıma ne geldi hadi deldirdin diyelim belini ee nasıl takıp çıkarıcaksınki arkadaşım burnundaki deliği bile tutturamıyo bazen D:
4justice .!.: hiç araştırmadım inan görünce atladım hemen belki her yer yapmıyodur bile Genişletmek için tıkla... naptın cnm yaptırdınmı ya bide bnm aklıma ne geldi hadi deldirdin diyelim belini ee nasıl takıp çıkarıcaksınki arkadaşım burnundaki deliği bile tutturamıyo bazen D: