Bel fıtığı :/

eliflarsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
56
21
48
39
Merhabalar hanımlar sizlere birşey danışmak istiyorum, yaklaşık 6 aydır şiddetli bel ağrısıyla doktora gittim ve tahmin ettiğim gibi 2 fıtıgım çıktı yanlız bunlardan biri problemli dedi doktor çünkü sinir sıkıştırması yapıp fıtığım sinire baskı yapıyomuş, doktor fizik tedavi verdi sizlere sorum şu bu fizik tedavi nasıl oluyor bilmiyorum nasıl bi kıyafet vs. giyinceğim bilmiyorum doktora sordum sizinle ilgilenecek çalışan söyler dedi onlara sordum onlarada ''sıkıntı yok'' diye cevap verdiler (çok açıklayıcı bi cevaptı(!) cahilim bu konuda aşırı dercede, yani üstümü çıkarıp mı görcem bu tedaviyi yoksa kıyafetli mi,bu tedaviyi görenler nasıl gittiler bi de yararı ldu mu? kusura bakmayın gerçekten hiç bir bilgim olmadığı için böyle soruyorum okuduğunuz için teşekkürler

Tam da bugün bende geçmeyen bel ağrım için gittim tek fıtık çıktı şimdilik ilaç krem vs verdi, şu an belimde sıcak su tuluğu ile oturuyorum, geçmiş olsun

bu işin tek adresi bel fıtığı tedavisi alman dr.oliver neumannn

doktor un tedavileri skolyoz bel fıtığı parkinson ms daha bir çok tedavisi var

Bende boyun fıtıgı var.fızık tedavı oldum hıc ıyılesemedım bu surede yuzmeye ,masajlı fızık tedavıye ve yuruse basladım aradan 9 ay gectı suan daha ıyıyım hangısı ıyı geldı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…