Çok geçmiş olsun canım neler çektiğini çok iyi anlayabiliyorum aynı şeyleri zaman zaman ben de yaşıyorum. Hamileyken kullanamazsın maalesef o yuzden hamilelik öncesi mutlaka problemini halletmen lazım. Hamilelikte zaten ister istemez omurilik zorlanıyor, extradan ağrı oluyor bel de. Fizik tedavi sonrası size pilates de öneririm, ağrılarınız geçtikten sonra mutlaka pilatese başlayın. Bu tip ağrılar ve sorunlar hep hareketsizlikten oluyor maalesef. Benim fıtığımın yanında başka bir problemim daha var mesela. 8 ay önce spor yaaprken sol kalça eklem dokumu yırttım

2,5 cm.lik yırtığım var ve ameliyatsız geçecek bir şey değil. Ameliyat da çözüm olmayabilir dedi doktor eğer çözülmez ise sonraki tedavi şekli protez kalçaymış

Moralim çok bozuldu şimdi hamileyim ve hiç kilo almamam gerekiyor. Tabi bu mümkün değil, plates yapıyorum kaslarımı kuvvetli tutmaya çalışıyorum ama hergün mutlaka acım ağrım oluyor. Bazen hayattan soğuduğum oluyor, hayırlısı ile doğurduktan sonra ameliyat olmak istiyorum, bir uzmana gidip danışacağım ne yapabilirim diye. O yuzdne arkadaşım mutlaka fıtık problemini çöz en fazla 3 ay sürer sonra da hareket et, spor yap ve sağlıklı bir şekilde hamile kal :) Sevgiler...