Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, kadın doğum doktorum belimde çık fazla ödem olduğundan dolayı genel anestezi yapalım dedi direkt. Çünkü epidural olursan çok fazla denemek gerekebilir canın yanar sonrasında da çok ağrın olur demişti anestezi doktorum. Sizde ağrı oldu mu?Merhabalar oldunuz mu epidural? Ben 4 ay önce spinal anestezi ile ameliyat oldum ve dün ileri deredece bel fıtığım olduğunu öğrendim. Muhtemelen 4 ay önce de vardı yani bende de. Siz neye karar verdiniz en son?
Merhabalar. Fıtık mı bilmiyorum ama gebelikte sırt üstü yatma demişti bana dpktorum. Bir de sürekli pozisyon değiştirin aynı pozisyon da yatmayın uzun süre. Sola yatın en çok. Fıtıksa eğer beni hamile yastığı çok rahatlatıyordu. Bele destek yastık olunca ağrılarıma iyi geliyordu. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız çok sevgiler:)Merhaba 15 haftalık hamileyim belim ve kalçalarımda çok fazla ağrı var sırt üstü yattığımda ya da uzun süre aynı vaziyette uyuyup oturduğumda ağrı oluyor fıtık mı bu sizce hafifletmek için ne yapmam lazım başına gelen var mı
Merhaba onu binse giden kan akışı için istiyorlarMerhabalar. Fıtık mı bilmiyorum ama gebelikte sırt üstü yatma demişti bana dpktorum. Bir de sürekli pozisyon değiştirin aynı pozisyon da yatmayın uzun süre. Sola yatın en çok. Fıtıksa eğer beni hamile yastığı çok rahatlatıyordu. Bele destek yastık olunca ağrılarıma iyi geliyordu. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız çok sevgiler:)
Evet doğru aksini iddia etmedim:) Pozisyon değiltişmeyi fıtık için söylemişti. Onu da belirtmek istedim.Merhaba onu binse giden kan akışı için istiyorlar
Bu durum hakkında bilgi verebilen var miMerhaba, bunu ilk kez duydum ve aşırı tedirgin oldum. Benimde allah kazasız belasız versin yakında doğumum olacak. 4 yıl önceye kadar bel fıtığı tedavisi gördüm is değiştirdim ve şu an fitiktan sorunum yani en azından ağrım yok. Ama 4 yıl önceye kadar fizik tedavi, ilaç vb alıyordum.
Siz mi dediniz doktora bel fıtığım var diye? Bana hiç sormadı.
Güncel haliniz nedir fıtıkta
Evet ben söyledim doktoruma. O da fıtığın derecesine bağlı olur doğum metodun dedi. başlangıç seviyesi ise bir sorum olmuyormuş sanırım. Bir de fıtığın yeri de önemliymiş. Beni doğum yapacağım hastanedeki anestezi doktoru muayene etti, çok ödem var yapılır yapılmasına ama hem çok uğraşabiliriz hem de sonrasında daha çok ağrın olur sen seç dedi. (Önceki MR sonucuma da baktı.) Kadın doğum doktorum ise hiç riske atmayalım genel anestezi yapalım dedi. İyi ki de öyle olmuş bebek bakarken sırt ve bel ağrısı çok oluyor bir de epüdral hayal bile edemiyorum.Merhaba, bunu ilk kez duydum ve aşırı tedirgin oldum. Benimde allah kazasız belasız versin yakında doğumum olacak. 4 yıl önceye kadar bel fıtığı tedavisi gördüm is değiştirdim ve şu an fitiktan sorunum yani en azından ağrım yok. Ama 4 yıl önceye kadar fizik tedavi, ilaç vb alıyordum.
Siz mi dediniz doktora bel fıtığım var diye? Bana hiç sormadı.
Güncel haliniz nedir fıtıkta