Eger doktorundan memnunsan bence bu fıtık olayını baska doktora ac.olur da sezeryan derse tekrar doktor aramak da zor.ileri değil canım allahtan ama doktor sezeryan derse başka doktora geçicem ama genelde doğumdan sonra fıtık oluyormuş kadınlar ama kilom fazla oldugundan olabilir
yaklaşık 10 gun önce normal dogum yaptim canim benimde bel fıtığım vardı 90 kiloyla hamile kaldim 105 kg yla doguma girdim hamileligm boyunca hic bel agrisi cekmedim bence ileri düzeyde degilse sorun olmuyor ayrica özel doktorlar hamileleri korkutuyor benim gittigim doktor kilo ve fitik normal dogumu zorlastirabilir demisti ama devlette dogum yaptim hic üzerinde durmadilar
bende aynı dertle yanıyorumbenim de fıtığım var, doktorum doğuma engel değil ama ıkınmak fıtığın derecesini arttırabiliyor bir uzman görüşü mutlaka alın dedi. ben doktora gideceğim ama elimde mr sonuçlarım yok bundan 17 sene önce fln teşhis edilmişti, dolayısıyla bulamıyorum. hamile olarak mr çektirmek de istemiyorum. ne olacak bilemiyorum.
benimde gittigim bir devlet hastanesi öyleydi coo kötü muamele gordum hatta imzali cikis yaptim baska bir devlet hastanesine gittim orda dogum yaptim cok memnun kaldim daha sakin yerleri tercih et insallah sorunsuz alirsin bebisini kucaginaevet canım devlletteki doktorlar normal doğum yaptırıyormuş .ama eşim kesinlikle istemiyor burda devlet hastanesinin doğum evi suriyeli dolu eşimde buyuzden göndermiyor malesef
teşekküerler canım ama bizim burda 1tane olunca doğum evi biraz zor işte kısmet artkbenimde gittigim bir devlet hastanesi öyleydi coo kötü muamele gordum hatta imzali cikis yaptim baska bir devlet hastanesine gittim orda dogum yaptim cok memnun kaldim daha sakin yerleri tercih et insallah sorunsuz alirsin bebisini kucagina
geçmiş olsun canım aynı sorun bende de var hem fıtık hemde kireçleme doktorum normal doğum biraz zor gibi bebek kilolu filan olursa dedi hakkımızda hayırlısı...inşallah sorunsuz yavrularımızı kucağımıza alırızarkadaşlar bel fıtığım var ve şuan 4 aylık hamileyim henüz doktoruma bel fıtığımın olduğunu söylemedim. önce fizik tedavi gördüğüm için ağrılarım gitmişti hamile kalınca da olmamıştı ama dün temizlik yaptım bugun ne oturabiliyorum ne ayağa kalka biliyorum çok ağrıyor . şimdiki doktorlar en ufak birşeye sezeryan diyorlar bel fıtığı var dersem sezeryan diyecek diye doktordan saklıyorum. fıtığı olup normal doğum yapan oldumu çok merak ediyorum araştırıp ona göre doktora söylemeyi düşünüyorum
canım ne yaptın ne dedi doktorun merak ettim?inşallah bugun kontrolüm var söyleceğim
sordum canım engel değil dedi doğum zamanı ona karar veririz dedi duruma göre deedicanım ne yaptın ne dedi doktorun merak ettim?
Merhaba, dogum yaptınız mı acaba, fıtıkla ilgili son durumunuz nedir?benim de fıtığım var, doktorum doğuma engel değil ama ıkınmak fıtığın derecesini arttırabiliyor bir uzman görüşü mutlaka alın dedi. ben doktora gideceğim ama elimde mr sonuçlarım yok bundan 17 sene önce fln teşhis edilmişti, dolayısıyla bulamıyorum. hamile olarak mr çektirmek de istemiyorum. ne olacak bilemiyorum.
Henüz yapmadım pazartesi bir uzmanla görüşüp nihai kararı vereceğizMerhaba, dogum yaptınız mı acaba, fıtıkla ilgili son durumunuz nedir?