bel fıtığı olup normal doğum yapan varmı :(

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
arkadaşlar bel fıtığım var ve şuan 4 aylık hamileyim henüz doktoruma bel fıtığımın olduğunu söylemedim. önce fizik tedavi gördüğüm için ağrılarım gitmişti hamile kalınca da olmamıştı ama dün temizlik yaptım bugun ne oturabiliyorum ne ayağa kalka biliyorum çok ağrıyor . şimdiki doktorlar en ufak birşeye sezeryan diyorlar bel fıtığı var dersem sezeryan diyecek diye doktordan saklıyorum. fıtığı olup normal doğum yapan oldumu çok merak ediyorum araştırıp ona göre doktora söylemeyi düşünüyorum

Gecmis olsun canım
Bende az evvel dr dan geldim bende de 2 tane fıtık var biri cok küçük biri ise bayağı büyükmüş
Kışında bel agrimdan gitmistim kizim o zaman 7 aylikti,normal doğum yapmıştım, mr a girmedim ama o zaman dr a sormustum dogumda mi fıtık oldu diye aynen sunu demişti bana;
Dogum fıtık yapmaz,var olan fıtığı artirmaz,normal doguma engel olmaz.
Sen yinede kendi dr una degilde baska bi kadin dogumcuya git ve sor.engel degil derse kendi dr una da bahsetmezsin.riskli derse mutlaka kendi dr unada git.
Bu arada ileri duzeyde mi fitigin?
Ha birde kilo fitiga iyi gelmiyor.hamilelikteki kilonu kontrollü al.

ileri değil canım allahtan ama doktor sezeryan derse başka doktora geçicem ama genelde doğumdan sonra fıtık oluyormuş kadınlar ama kilom fazla oldugundan olabilir

ileri değil canım allahtan ama doktor sezeryan derse başka doktora geçicem ama genelde doğumdan sonra fıtık oluyormuş kadınlar ama kilom fazla oldugundan olabilir
Eger doktorundan memnunsan bence bu fıtık olayını baska doktora ac.olur da sezeryan derse tekrar doktor aramak da zor.
Ileri seviyede değilmiş ne güzel.
İnşallah olur. Benim büyükmüş bayagi. Bu kadar buyukse demekki uzun zamandir var hatta belki dogumda da vardı. Normal dogum yaptim ben.esimin arkadasinin esinde de var fıtık. Iki kere normal dogum yapti.sen yinede arastir

yaklaşık 10 gun önce normal dogum yaptim canim benimde bel fıtığım vardı 90 kiloyla hamile kaldim 105 kg yla doguma girdim hamileligm boyunca hic bel agrisi cekmedim bence ileri düzeyde degilse sorun olmuyor ayrica özel doktorlar hamileleri korkutuyor benim gittigim doktor kilo ve fitik normal dogumu zorlastirabilir demisti ama devlette dogum yaptim hic üzerinde durmadilar

benim de fıtığım var, doktorum doğuma engel değil ama ıkınmak fıtığın derecesini arttırabiliyor bir uzman görüşü mutlaka alın dedi. ben doktora gideceğim ama elimde mr sonuçlarım yok bundan 17 sene önce fln teşhis edilmişti, dolayısıyla bulamıyorum. hamile olarak mr çektirmek de istemiyorum. ne olacak bilemiyorum.

evet canım devlletteki doktorlar normal doğum yaptırıyormuş .ama eşim kesinlikle istemiyor burda devlet hastanesinin doğum evi suriyeli dolu eşimde buyuzden göndermiyor malesef

bende aynı dertle yanıyorum

evet canım devlletteki doktorlar normal doğum yaptırıyormuş .ama eşim kesinlikle istemiyor burda devlet hastanesinin doğum evi suriyeli dolu eşimde buyuzden göndermiyor malesef
benimde gittigim bir devlet hastanesi öyleydi coo kötü muamele gordum hatta imzali cikis yaptim baska bir devlet hastanesine gittim orda dogum yaptim cok memnun kaldim daha sakin yerleri tercih et insallah sorunsuz alirsin bebisini kucagina

benimde gittigim bir devlet hastanesi öyleydi coo kötü muamele gordum hatta imzali cikis yaptim baska bir devlet hastanesine gittim orda dogum yaptim cok memnun kaldim daha sakin yerleri tercih et insallah sorunsuz alirsin bebisini kucagina
teşekküerler canım ama bizim burda 1tane olunca doğum evi biraz zor işte kısmet artk

geçmiş olsun canım aynı sorun bende de var hem fıtık hemde kireçleme doktorum normal doğum biraz zor gibi bebek kilolu filan olursa dedi hakkımızda hayırlısı...inşallah sorunsuz yavrularımızı kucağımıza alırız

Benim de 3 tane fıtığım var . Ben fizik tedavi doktoruma sormuştum kesikle birsey olmaz ancak çok kilo alma normal doğum yapabilirsin demişti ama ben sezeryan yaptım korkumdan ....

Merhaba, dogum yaptınız mı acaba, fıtıkla ilgili son durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…