bel fıtığı olup hamile kalan varmı acilllll.........

sibel_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
138
20
48
38
Arkadaşlar mrb benim 2 düşüğüm var 2. düşükten sonra başıma gelmeyen kalmadı polisik over oldum ve sonrasındada düşükten sonra bel fıtığım oldunu öğrendim ağrılarla hastaneye gittim sabah yerimden kalkamıyordum sonra hastaneye gittim emar çekindim bel fığı dedi doktor ama o ağrılar şuanda yok allahıma şükürler olsun eski halime döndüm fıtık gectimi bilmiyorum ama korkuyorum fıtıkda hamileliğe engel olur diye HASTALIKLARIMI SIRALIYIM 2. DÜŞÜKTEN SONRA BUNLARLA KARŞILAŞTIM:KAN PIHTILAŞMASI MTHFRA1298C HOMOZİGOT OLDUMU ÖĞRENDİM DÜŞÜK YAPTIKTAN SONRA HARETLERİME PEK DİKKAT ETMEDİM ACIKCASI BEL FITIĞI ÇIKTI,DÜŞÜKTEN SONRA 6 AY KADAR ADET GÖREMEDİM DOKTORA GİTTİĞİMDE POLİSİK OVER OLDUNU SÖYLEDİ TESLER SONUCUNDA .VE KİLODA VAR MALESEF SİZCE NE YAPMAM GEREK YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.......................

Merhaba
Benim kızımın doğumundan sonra bel Fıtığı oldu, tahminim Hamilelikte dikkat etmedim o yüzden oldu. Şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum, fıtığın gebe kalmaya bir etkisi yok. Diğer rahatsızlıklarını bilemiycem. Sadece son 2-3 ay ağrı çok oluyor. Ben şu an o dönemdeyim. İnşallah geçer doğumdan sonra, iyileşir iyileşmez egzersizlere başlıycam zaten. Tek çare bel ve sırt kaslarını güçlendirmek. İnşallah istediğin zaman bebeğine kavuşursun, fırsatın varken egzersiz yap güçlendir belini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…