Bel Fıtığı olan hocalarım...

Mebeyh

Dualar eder insan mutlu ömür için....
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
512
216
merhaba arkadaşlar.. Bende geçen sene doğumdan sonra ortaya çıkan fıtıklar bu sene yanlış hareketlerle ilerledi.. Şuan ücretsiz izindeyim.. Ama çalışırken napacağım korkuyorum.. Otursam uzun süre oturamıyorum... Ayakta yarım saat 1 saatten fazla kalınca bacaklarım kalçam belim ağrımaya hafif uyuşmaya Başlıyor .. Uzanıp dinlenip sonra yine kalkıyorum...
Korkuyorum ya hayattan... Yaşım da 28 daha.. Aranızda benim gibi olan var mı? tavsiyesi ne olur bilmek istedim..
Hastalıklar Bölümü'nde bir çok sayfa var alternatif tıp ile ilgili.. Ama benim bilmek istediğim bu Hastalığı'n mesleğimizde nasıl başa çıkıldığı?

Ben varım çok kötü durumda yim illerlemş bir fıtığım var

Öncelikle çok geçmiş olsun, bizim meslekte bel fıtığı büyük problem. Heyet raporuyla nöbet görevinden kurtulunduğunu biliyorum.

merhaba arkadaşlar.. Bende geçen sene doğumdan sonra ortaya çıkan fıtıklar bu sene yanlış hareketlerle ilerledi.. Şuan ücretsiz izindeyim.. Ama çalışırken napacağım korkuyorum.. Otursam uzun süre oturamıyorum... Ayakta yarım saat 1 saatten fazla kalınca bacaklarım kalçam belim ağrımaya hafif uyuşmaya Başlıyor .. Uzanıp dinlenip sonra yine kalkıyorum...
Korkuyorum ya hayattan... Yaşım da 28 daha.. Aranızda benim gibi olan var mı? tavsiyesi ne olur bilmek istedim..
Hastalıklar Bölümü'nde bir çok sayfa var alternatif tıp ile ilgili.. Ama benim bilmek istediğim bu Hastalığı'n mesleğimizde nasıl başa çıkıldığı?

Aynı dert bendede var ayak parmaklarım uyuştu artık rabbim bunu kimseye vermesin öyle illet birşey ki ömrümü yedi Normal bel ağrısı ile başladı bende iğneler haplar yüzme vs derken rahattım taki 1 ay öncesine kadar birden belime vuran ve bel ağrısı geçip sol ayağıma baldırana kalçama ayak parmaklarıma vuran bir ağrı ile hayatım alt üst oldu gitmediğim gezmediğim Dr uzman Prof beyin cerrahi vs ay sonunda Prof Dr Turan Uslu'yu buldum 2. Seansım kuru iğne tedavisine başladım sancılarım azaldı ve nihayet daha dün huzurlu uyudum Ağrı'm azaldı hala ayakta duramıyorum durunca sinire baskı yapıyor sağ tarafıma yatıp Ağrı'nın dinmesini bekliyorım ilk günden daha iyi olduğum kesin allahım tüm hastalarımıza acil şifa versin Amin

X