Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bel fıtığı var kurtulurmuyım
- Konu Sahibi Poncukfan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- genç yaşta fıtık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mayıs 2019
- 301
- 191
- 103
- 30
Hiç birini yaşamıyorum sabahları ağrıyor sadece o kadarPatlamış bir bel fıtığı dahi olsa sizi rahatsız etmiyorsa bacak ağrısı idrar kacirma düşük ayak yani ayağınızı kaldiramama gibi şikayetleriniz yoksa ameliyat gerekmez ve fıtık zamanla kendini toparlar ve büzülür
- 26 Ekim 2015
- 513
- 833
- 103
Benim yaşım 20 arkadaşlar bende de fıtık çıktı en altta biraz ilerlemiş ameliyatlık değil dediler. Teyzemde 4 fıtık var ama maaşallahı var doktorum bana bolca egzersiz dedi bi de sırt kası KESİNLİKLE güçlendirilecek kızlar bu fıtık, kaslar o omurgamıx mı oluyor kemiklerimizi koruyamıyor o yüzden ani hareketlerde fırlıyor o yüzden oluyprmuş. Ben 3 haftadır gidiyorum fizik tedaviye ağrılarım çok azaldı sağ ayağıma arada ağrı giriyor fakat inanon ilk günden % 70 çok daha iyiyim. Sırt kaslarınız güçlendikçe hissetmeyeceksiniz. Lütfen iyi düşünün bana doktorum neredeyse şu sokaktan 10 kişi.çevirsem 7 si fıtıktır dedi. Ama önemli olan artık kaslarını geliştirip orayı desteklemen dedi. O yüzden iyi düşünelim hanımlar iyi olsun
- 26 Ekim 2015
- 513
- 833
- 103
Bu arada teyzem bana şu an amrliyatlık durumum doktora gitsem ameliyat derler ama ben sırt kaslarımı güçlendirdiğim için hiç bir şey hissetmiyorum dedi. Yani dediğim gibi o bacak ağrıları uyuşmalar sinir sıkışmasından oluyor. Kaslarımız güçlü olsa izin vermeyecek buna o yüzden napıyoruz hanımlar? Güçlendiriyoruz kaslarımızı. Pozitif olalım bu fıtık durumumuz da pozitif olsun
- 29 Aralık 2018
- 578
- 735
- 103
- 26 Ekim 2015
- 513
- 833
- 103
Evet çok haklısınız üç doktora göründüm üçü de yüzme dediler çok rahatlatır dediler.
Yüzmeyi öneririm sanırım sırt üstü yüzmek iyi geliyo muhakkak havuza yazılın derim
- 14 Ocak 2016
- 441
- 40
- 48
- 41
Bayanlar benimde moralim bozuk çok ileri düzeyde boyun fıtığı ve düzleşme çıktı boyun fıtığı siniri okadar sıkıştırmışki doktor ameliyat dedi ve çok korkuyorum şuan fizik tedavi görüyorum lütfen benim gibi sorunu olan yazsın veya bilgisi olan fizikle bu dereceli fıtıklar geçiyorumu çok üzgünüm lütfen yazınEvet çok haklısınız üç doktora göründüm üçü de yüzme dediler çok rahatlatır dediler.
- 9 Mayıs 2012
- 105
- 31
- 98
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Genelde ameliyatlık vakalara fizik tedavi vermezler ama sen de ameliyatı olmak istemiyor musunBayanlar benimde moralim bozuk çok ileri düzeyde boyun fıtığı ve düzleşme çıktı boyun fıtığı siniri okadar sıkıştırmışki doktor ameliyat dedi ve çok korkuyorum şuan fizik tedavi görüyorum lütfen benim gibi sorunu olan yazsın veya bilgisi olan fizikle bu dereceli fıtıklar geçiyorumu çok üzgünüm lütfen yazın
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
ben de 20 yaşındayım ben de 3 tane fıtık var. ameliyat demişlerdi ilk başta ben de fizik tedavi ve egzerszilerle toparladım şükür. özellikle yüzmek çok çok iyi geliyor.Benim yaşım 20 arkadaşlar bende de fıtık çıktı en altta biraz ilerlemiş ameliyatlık değil dediler. Teyzemde 4 fıtık var ama maaşallahı var doktorum bana bolca egzersiz dedi bi de sırt kası KESİNLİKLE güçlendirilecek kızlar bu fıtık, kaslar o omurgamıx mı oluyor kemiklerimizi koruyamıyor o yüzden ani hareketlerde fırlıyor o yüzden oluyprmuş. Ben 3 haftadır gidiyorum fizik tedaviye ağrılarım çok azaldı sağ ayağıma arada ağrı giriyor fakat inanon ilk günden % 70 çok daha iyiyim. Sırt kaslarınız güçlendikçe hissetmeyeceksiniz. Lütfen iyi düşünün bana doktorum neredeyse şu sokaktan 10 kişi.çevirsem 7 si fıtıktır dedi. Ama önemli olan artık kaslarını geliştirip orayı desteklemen dedi. O yüzden iyi düşünelim hanımlar iyi olsun
- 9 Mayıs 2012
- 105
- 31
- 98
Neye göre ameliyat dediler bacakta ayakta uyuşma ve güç kaybı var mıydıben de 20 yaşındayım ben de 3 tane fıtık var. ameliyat demişlerdi ilk başta ben de fizik tedavi ve egzerszilerle toparladım şükür. özellikle yüzmek çok çok iyi geliyor.
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
evet bacakta ayağa kadar komple uyuşma ve inanılmaz ağrı vardı. fizik tedaviyle %80 azaldı. şimdi dikkat ederek yaşıyorum.Neye göre ameliyat dediler bacakta ayakta uyuşma ve güç kaybı var mıydı
- 12 Kasım 2019
- 203
- 4.166
- 43
- 9 Mayıs 2012
- 105
- 31
- 98
Bana profosör bile ameliyat dedi yaa ayak bileği felci olursun dedi ameliyat diyen 3.hekim bi iki kiliye daha gideceğim artık umut ağrım yok rahatım ayağımda uyuşukluk ve parmaklarda güç kaybı var direnç yok yani her gören ameliyat dedi ama ağrım devam etmesi gerekmiyor muydu ameliyat için veya uyışuklukta bir ilerlemeevet bacakta ayağa kadar komple uyuşma ve inanılmaz ağrı vardı. fizik tedaviyle %80 azaldı. şimdi dikkat ederek yaşıyorum.
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
sakın ihmal etmeyin mutlaka doktora görünün. ben de ağrıları hep göz ardı ederdim en sonunda dayanamayıp doktora gittiğimde ameliyatlık haline gelmişti bel fıtığı.Benimde bel ağrım çok fazla oluyo özellikle gün içerisinde çok iş yapıp yorduysam kendimi yatağa sırt üstü yatınca ağrıdan dönemiyorum sağa sola yani tam ortasında oluyo ağrı. Doktora da gitmedim hala ama kesin bişey var ki bu kadar ağrıyo. Allah herkese sağlık versin.
- 14 Ocak 2016
- 441
- 40
- 48
- 41
Fizik tedavi bir ihtimal dediÇok geçmiş olsun arkadaşım. Genelde ameliyatlık vakalara fizik tedavi vermezler ama sen de ameliyatı olmak istemiyor musun
- 9 Mayıs 2012
- 105
- 31
- 98
Bunu denemek istemesi güzel benceFizik tedavi bir ihtimal dedi