bel ağrısı:(

KBY

Yupukçuk böceğimmm
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
148
3
arkadaşlar,10 ay önce spinal sezaryenle çocuğumu dünyaya getirdim.yaklaşık şu son 2 haftadır da ar ara bel ağrısı çekiyodum.son 2 gündür de biraz şiddetlendi.anestezinin olduğu yer ağrıyo sanırım.eğilirken we 10 dakikayı geçen sabit oturmalarından sonra başlıyo ağrım.bu nedir sizce?spinalin yan etkisi mi acaba?bu arda p.tesi doktora gidicem gitmeden sizin de bi fikirlerinizi aliim dedim.buna benzer bi sorun yaşayan war mı?şimdiden teşekkürler...

canım 10 ay geçmiş doğum yapalı ameliyatının etkileri sona ermiştir.ameliyat sonrası ilk 20 günki nekahat dönemini istirahatla geçirip geçirmremenle ilgili zannedersem.çünkü bende aynı dertten muzdaribim.doğum sonrası kemikler tıpkı bir bebeğinki gibi yeniden şekillenirmiş lohusalarda yatarak dinlenirsen mümkün mertebe ne ala ama sürekli oturusan bel kemiğinde ağrılar oluşabiliyo.doktorum bana doğum sonrası bel kemiği eğriliği teşhisi koydu.vede sanırım ikinci bir doğumu yapana kadarda geçmeyecek:1no2:.oda bi ihtimalll bu ağrıyla yaşamaya çalışsan iyi olurbenneyaptımki.benim bu 3.senem ağrım hala duruyo ner yazıkki vereliniortak

sizin bu durumun üzerinden epey zaman geçmiş gerçi ama doktora gideceğinizi yazmışsınız sonra neler oldu bana bilgi verebilirmisiniz bende 5 buçuk aylık anneyim spinalle doğum yaptım bendede bunlardan var(tecrübenizi paylaşabilirseniz sevineceğim... çok geçmiş olsun (umarım geçmiştir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…