• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Ağrısı yaşayanlar normal doğum yapabilir mi?

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
363
Antalya
slm, evet benim için daha erken ama ben erkenden kendimi normal doğuma hedefliyorum ki, konsanterm ona yönelsin ve güçlü olayım diye,

normal doğum yapmayı çok istiyorum, ama daha 5 aylık hamile olmama rağmen evi süpürdüğüm zaman ,yere oturduğum zaman ya da uzun süreli sandalyede oturursam 3-4 saat kendime gelemiyorum şiddetli bel ağrısı yaşıyorum..

sizce ben bu halde normal doğum yapabilir miyim? Bir de , doktorumla doğum şeklini konuşunca bu yaşadığım bel ağrısından bahsetmeli miyim? çünkü sezeryan yapmak doktorun işine daha çok geliyor, hemen sezeryanı önermesini istemiyorum? Normal doğumu epidural normal doğum yapssam ileride başıma belle ilgili bir sıkntı gelir mi?

Yaşayan anneler paylaşımşarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum...sositososito

selam öncelikle
bende hamileligimden öncede hamileligim boyuncada bel agrisi cektim
ama bu normal dogum yapmama engel degildi bende epidural normal dogum yaptim
ama bir zararini görmedim
ayrica tabiki doktoruna bel agrindan bahsetmen gerekir

canım bende bel ağrıları çekiyorum dediğin gibi özellikle biraz kendimi yorunca hata yürüyünce de kasık ağrıları çekiorum ve bende normal doğum çok istiyorum ne kadar korksamda denemeye değer epidural de kafamı karıştırıyo açıkçası bilmiyorum nasıl olur diye yani güvenilirmidir bu konuyu açsam mı acaba fikir edinmiş oluruz epidural normal goğum yapanlar bize fikirlerini söylerler hayırlısı herşeyin inş bende 26+1 haftalığım

a.s slm bende 03 mayıs 2009 günü erken doğum yaptım.bel ağrılarım çok şiddetliydi fakat normal doğum yaptım sorun olmadı. ayrıca epidural anestesinin doğum süresini uzattığını söylemişti doktorum onuda bir araştır istersen. allah kurtarsın :)

selam öncelikle
bende hamileligimden öncede hamileligim boyuncada bel agrisi cektim
ama bu normal dogum yapmama engel degildi bende epidural normal dogum yaptim
ama bir zararini görmedim
ayrica tabiki doktoruna bel agrindan bahsetmen gerekir

Ben epidural anestezi yaptirdim ilk cocugumda cok iyiydi hic birsey hissetmedim sanci geldikce sadece bir baski oluyordu sanki. Ikinci cocugumda yaptirdim hic fayda etmedi cünkü rahimim yirtilmis cok acayip sanci cektim sirtimdaki igneyide 3 gün sonra cikardilar. haftalarca sirtim agridi. ama ben sana tavsiye ederim ilk dogumumda iyikide epidural anestezi yaptirmisim diyorum

selam kızlarr.
benim ablamında bel ağrısı sorunu vardı hamilelikte..hamilelik sıkıntısından çok bel ağrısından çemişti.. hatta doktoru bel fıtığı teşhiside koymuştu ama normal doğum yaptı,ve rahat bir doğumdu herhangi bir sorun yaşamadı...ama doktoru 9 ay boyunca takip edip ablamın sorunlarını iyi bildiği için o normal doğum önermişti..
önemli olan uzman doktorunuzla iyi iletişim kurmak ve sorununuza doktorunuzlar çözüm bulmaktır

Son düzenleme:
bnece bel ağrını doktorunla konuşmalısın , ona göre doğum planı yaparsn allah seni bir
avazda kurtarmyı nasip etsin..
:ecrin_bebek:
sevgiler....

Back