- 1 Aralık 2019
- 1.283
- 1.754
- 63
- Konu Sahibi BERISMERVOS
-
Merhaba sağlıcakla alın kucağınıza inşallahMrb arkadaşlar 8+5 hamileyim ve adetimden 2 hafta sonrasınsan bugune feci bel ağrım var akşamları uyuyamıyorum sabaha kadar ben dger iki cocuğumda sadece doğuma yakın öyle bel ağrısı yaşıyordum geçen yengeme söyledm bebişin kız ondan dedi erkek çocuklarında karın ağrısı kız cocuklarında bel ağrısı olduğunu söyledi kaynanamda aynı şeyi söyledi doğru mu ???aynısını yaşayan var mı yada tersini???
Umarım hamilesindir bende acaba cot mi oldm diye endişelendim ama eşim hergün test oluyor onda bir sıkıntı yok araştırdım bel sırt bacak ağrıları olması normalmiş ve her bebekte farklı belirtiler görüliyor bu ağrıları kalıcı tim gebeliği boyunca geçirende var daha hafif hemen atlatanda bnm nispeten daha iyi hareket ettikçe biraz rahatladım gibi umarım sizde iyisinizdir
Çok teşekkür ederim Şimdi biraz daha iyiyim ama ara ara bel ağrısı oluyor farkettim birşey var yumurtlama gününden sonra başladı bel ağrılarım diğer türlü hiçbir belirtim yok oğlum da da hamileliğim çok haratti bekliyorum 5 gün sonra regl olmasam test yapacağım nasip kısmet sizde de mi bu belirtiler var hamilelik dusunuyormuydunuzUmarım hamilesindir bende acaba cot mi oldm diye endişelendim ama eşim hergün test oluyor onda bir sıkıntı yok araştırdım bel sırt bacak ağrıları olması normalmiş ve her bebekte farklı belirtiler görüliyor bu ağrıları kalıcı tim gebeliği boyunca geçirende var daha hafif hemen atlatanda bnm nispeten daha iyi hareket ettikçe biraz rahatladım gibi umarım sizde iyisinizdir
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah8 haftalık hamileyim bende ne yapacagımı bilemedim bu bel ağrısından sabah kalkarken hiç dinlenmiş kalkamıyorum uyuyamıyorum yeterince baya ağrı oluşuyor geçici mi bunlar beni korkutmaya başladı ve ne iyi gelir acaba?
Bendede vardı senin belirtiler erken gebelik testi diye bişey vardı elinde belli belirsiz görmüştüm çizgiyi umutlanmiyim demiştin taaa ki kan testine kadar umarım sendede vardır bebişÇok teşekkür ederim Şimdi biraz daha iyiyim ama ara ara bel ağrısı oluyor farkettim birşey var yumurtlama gününden sonra başladı bel ağrılarım diğer türlü hiçbir belirtim yok oğlum da da hamileliğim çok haratti bekliyorum 5 gün sonra regl olmasam test yapacağım nasip kısmet sizde de mi bu belirtiler var hamilelik dusunuyormuydunuz
Bugün öğrendim hamileymişim bel ağrısı doğruymuş şimdi hafifledi ama biraz ayakta kalınca yine hafif hafif agiriyo sen gittin mi doktoraBendede vardı senin belirtiler erken gebelik testi diye bişey vardı elinde belli belirsiz görmüştüm çizgiyi umutlanmiyim demiştin taaa ki kan testine kadar umarım sendede vardır bebişbiz 1 yıldır istiyorduk ovulasyon testiyle ilk aldıgım ay oldu şükür
Benim artık geçti gibi bişey 8. Haftada başladı 2 haftaya yakın sürdü şimdi zorlamadıkça ağrım olmuyor çok sabit kalma inan ki geçiyor geçmicek diye çok korktm ama şükür hafiflediBugün öğrendim hamileymişim bel ağrısı doğruymuş şimdi hafifledi ama biraz ayakta kalınca yine hafif hafif agiriyo sen gittin mi doktora
Benim artık geçti gibi bişey 8. Haftada başladı 2 haftaya yakın sürdü şimdi zorlamadıkça ağrım olmuyor çok sabit kalma inan ki geçiyor geçmicek diye çok korktm ama şükür ki hafiflediBugün öğrendim hamileymişim bel ağrısı doğruymuş şimdi hafifledi ama biraz ayakta kalınca yine hafif hafif agiriyo sen gittin mi doktora
Peki ikisin de de yumurtlama sonrasını kaldınız adet sonrası miAlakasi yok, bir hamileligimde karnim digerinde belim cok agridi. Bildigim kadariyla iki oglum var
Biri tup, digeri de dogaclama ama yumurtlama sonrasi diye tahmin ediyorumPeki ikisin de de yumurtlama sonrasını kaldınız adet sonrası mi
Peki ikisin de de yumurtlama sonrasını kaldınız adet sonrası mi
8 haftalık hamileyim bende ne yapacagımı bilemedim bu bel ağrısından sabah kalkarken hiç dinlenmiş kalkamıyorum uyuyamıyorum yeterince baya ağrı oluşuyor geçici mi bunlar beni korkutmaya başladı ve ne iyi gelir acaba?
Doktorum hareketler verdi çok düzenli yapamadım çalıştıgım için ama hafta ilerledikçe o ağrılar hafifleyip başka başka şeyler çıkıyorSlm bende bugün adet geceli 10 Gün oldu 5. Gün teste hamile olduğumu gördüm sonra ayın 1 de kan sonucu 1962 Cikti. Iki gündür belim akşam yatakta çok agriyor kalça karın ağrısı sürekli kıvranıyorum. Doktor kontrolüm perşembe günü. Sizin geçtimi yada doktor ne dedi
Bakalım benim yarın doktor ne diyecekDoktorum hareketler verdi çok düzenli yapamadım çalıştıgım için ama hafta ilerledikçe o ağrılar hafifleyip başka başka şeyler çıkıyorbiraz dayanalım önemli olan bebişlerin sağlıklı olması
Ne dedi doktor acaba?Bakalım benim yarın doktor ne diyecek
Sizede sorayım lütfen görünce cevap verirseniz sevinirimMrb arkadaşlar 8+5 hamileyim ve adetimden 2 hafta sonrasınsan bugune feci bel ağrım var akşamları uyuyamıyorum sabaha kadar ben dger iki cocuğumda sadece doğuma yakın öyle bel ağrısı yaşıyordum geçen yengeme söyledm bebişin kız ondan dedi erkek çocuklarında karın ağrısı kız cocuklarında bel ağrısı olduğunu söyledi kaynanamda aynı şeyi söyledi doğru mu ???aynısını yaşayan var mı yada tersini???
Kızlarda hamileliği bilemedim bile ama erkekte belim fena agriyordu.Bende erkek bel ağrısı yaptıMrb arkadaşlar 8+5 hamileyim ve adetimden 2 hafta sonrasınsan bugune feci bel ağrım var akşamları uyuyamıyorum sabaha kadar ben dger iki cocuğumda sadece doğuma yakın öyle bel ağrısı yaşıyordum geçen yengeme söyledm bebişin kız ondan dedi erkek çocuklarında karın ağrısı kız cocuklarında bel ağrısı olduğunu söyledi kaynanamda aynı şeyi söyledi doğru mu ???aynısını yaşayan var mı yada tersini???
O normal cnm,bebiş büyüyor rahim büyüdükçe de kasıkta ağrılara sebeb oluyorKizlar benim belik degil kasiklarim agriyo arada sirada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?