• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ağrısı yada karın ağrısı cinsiyet belirtisi mi??

Mrb arkadaşlar 8+5 hamileyim ve adetimden 2 hafta sonrasınsan bugune feci bel ağrım var akşamları uyuyamıyorum sabaha kadar ben dger iki cocuğumda sadece doğuma yakın öyle bel ağrısı yaşıyordum geçen yengeme söyledm bebişin kız ondan dedi erkek çocuklarında karın ağrısı kız cocuklarında bel ağrısı olduğunu söyledi kaynanamda aynı şeyi söyledi doğru mu ???aynısını yaşayan var mı yada tersini???
Merhaba sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻 Ben de 4+6 hamileyim bel ağrım var dün gece ağrımaya başladı sizde ne zaman başlamıştı acaba

Umarım hamilesindir bende acaba cot mi oldm diye endişelendim ama eşim hergün test oluyor onda bir sıkıntı yok araştırdım bel sırt bacak ağrıları olması normalmiş ve her bebekte farklı belirtiler görüliyor bu ağrıları kalıcı tim gebeliği boyunca geçirende var daha hafif hemen atlatanda bnm nispeten daha iyi hareket ettikçe biraz rahatladım gibi umarım sizde iyisinizdir🙏🏼

Umarım hamilesindir bende acaba cot mi oldm diye endişelendim ama eşim hergün test oluyor onda bir sıkıntı yok araştırdım bel sırt bacak ağrıları olması normalmiş ve her bebekte farklı belirtiler görüliyor bu ağrıları kalıcı tim gebeliği boyunca geçirende var daha hafif hemen atlatanda bnm nispeten daha iyi hareket ettikçe biraz rahatladım gibi umarım sizde iyisinizdir🙏🏼
Çok teşekkür ederim Şimdi biraz daha iyiyim ama ara ara bel ağrısı oluyor farkettim birşey var yumurtlama gününden sonra başladı bel ağrılarım diğer türlü hiçbir belirtim yok oğlum da da hamileliğim çok haratti bekliyorum 5 gün sonra regl olmasam test yapacağım nasip kısmet sizde de mi bu belirtiler var hamilelik dusunuyormuydunuz 🤗😘

8 haftalık hamileyim bende ne yapacagımı bilemedim bu bel ağrısından sabah kalkarken hiç dinlenmiş kalkamıyorum uyuyamıyorum yeterince baya ağrı oluşuyor geçici mi bunlar beni korkutmaya başladı ve ne iyi gelir acaba?
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😘

Çok teşekkür ederim Şimdi biraz daha iyiyim ama ara ara bel ağrısı oluyor farkettim birşey var yumurtlama gününden sonra başladı bel ağrılarım diğer türlü hiçbir belirtim yok oğlum da da hamileliğim çok haratti bekliyorum 5 gün sonra regl olmasam test yapacağım nasip kısmet sizde de mi bu belirtiler var hamilelik dusunuyormuydunuz 🤗😘
Bendede vardı senin belirtiler erken gebelik testi diye bişey vardı elinde belli belirsiz görmüştüm çizgiyi umutlanmiyim demiştin taaa ki kan testine kadar umarım sendede vardır bebiş🙏🏼😊biz 1 yıldır istiyorduk ovulasyon testiyle ilk aldıgım ay oldu şükür😊

Bendede vardı senin belirtiler erken gebelik testi diye bişey vardı elinde belli belirsiz görmüştüm çizgiyi umutlanmiyim demiştin taaa ki kan testine kadar umarım sendede vardır bebiş🙏🏼😊biz 1 yıldır istiyorduk ovulasyon testiyle ilk aldıgım ay oldu şükür😊
Bugün öğrendim hamileymişim bel ağrısı doğruymuş şimdi hafifledi ama biraz ayakta kalınca yine hafif hafif agiriyo sen gittin mi doktora

Bugün öğrendim hamileymişim bel ağrısı doğruymuş şimdi hafifledi ama biraz ayakta kalınca yine hafif hafif agiriyo sen gittin mi doktora
Benim artık geçti gibi bişey 8. Haftada başladı 2 haftaya yakın sürdü şimdi zorlamadıkça ağrım olmuyor çok sabit kalma inan ki geçiyor geçmicek diye çok korktm ama şükür hafifledi

Benim artık geçti gibi bişey 8. Haftada başladı 2 haftaya yakın sürdü şimdi zorlamadıkça ağrım olmuyor çok sabit kalma inan ki geçiyor geçmicek diye çok korktm ama şükür ki hafifledi

Slm bende bugün adet geceli 10 Gün oldu 5. Gün teste hamile olduğumu gördüm sonra ayın 1 de kan sonucu 1962 Cikti. Iki gündür belim akşam yatakta çok agriyor kalça karın ağrısı sürekli kıvranıyorum. Doktor kontrolüm perşembe günü. Sizin geçtimi yada doktor ne dedi
8 haftalık hamileyim bende ne yapacagımı bilemedim bu bel ağrısından sabah kalkarken hiç dinlenmiş kalkamıyorum uyuyamıyorum yeterince baya ağrı oluşuyor geçici mi bunlar beni korkutmaya başladı ve ne iyi gelir acaba?

Slm bende bugün adet geceli 10 Gün oldu 5. Gün teste hamile olduğumu gördüm sonra ayın 1 de kan sonucu 1962 Cikti. Iki gündür belim akşam yatakta çok agriyor kalça karın ağrısı sürekli kıvranıyorum. Doktor kontrolüm perşembe günü. Sizin geçtimi yada doktor ne dedi
Doktorum hareketler verdi çok düzenli yapamadım çalıştıgım için ama hafta ilerledikçe o ağrılar hafifleyip başka başka şeyler çıkıyor 😅 biraz dayanalım önemli olan bebişlerin sağlıklı olması

Bakalım benim yarın doktor ne diyecek 😁
Ne dedi doktor acaba?
Ve geçtimi ağrılarınız:KK43:7haftalığım,,,2gündür inanılmaz sancıyor belim ,sırtımm ve yan kaburga kısımlarım ,dün gece ağrıdan uyandım durdum:KK43: yok böylebi sancıyaaa,,3tane bel fıtığım var oyüzdenmi bukadar erken ağrım başladı ,diğer 2çocuğumda hiç ağrı yaşamamıştım ilk aylarda:KK43: geçicimi acaba bu durum,zaten 1haftadır bulantı tiksinti halsizlik mahfetti,tam iyi olucam derken şimdide bel yan ve sırt ağrıları başladı:KK43:

Kizlar benim belik degil kasiklarim agriyo arada sirada

Mrb arkadaşlar 8+5 hamileyim ve adetimden 2 hafta sonrasınsan bugune feci bel ağrım var akşamları uyuyamıyorum sabaha kadar ben dger iki cocuğumda sadece doğuma yakın öyle bel ağrısı yaşıyordum geçen yengeme söyledm bebişin kız ondan dedi erkek çocuklarında karın ağrısı kız cocuklarında bel ağrısı olduğunu söyledi kaynanamda aynı şeyi söyledi doğru mu ???aynısını yaşayan var mı yada tersini???
Sizede sorayım lütfen görünce cevap verirseniz sevinirim 🙏😓

geçtimi ağrılarınız:KK43:7haftalığım,,,2gündür inanılmaz sancıyor belim ,sırtımm ve yan kaburga kısımlarım ,dün gece ağrıdan uyandım durdum:KK43: yok böylebi sancıyaaa,,3tane bel fıtığım var oyüzdenmi bukadar erken ağrım başladı ,diğer 2çocuğumda hiç ağrı yaşamamıştım ilk aylarda:KK43: geçicimi acaba bu durum,zaten 1haftadır bulantı tiksinti halsizlik mahfetti,tam iyi olucam derken şimdide bel yan ve sırt ağrıları başladı:KK43:

Kızlarda hamileliği bilemedim bile ama erkekte belim fena agriyordu.Bende erkek bel ağrısı yaptı

Back