• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ağrısı yada karın ağrısı cinsiyet belirtisi mi??

BERISMERVOS

💕💕İki Prenses Annesi💕💕
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
213
48
13
30
Mrb arkadaşlar 8+5 hamileyim ve adetimden 2 hafta sonrasınsan bugune feci bel ağrım var akşamları uyuyamıyorum sabaha kadar ben dger iki cocuğumda sadece doğuma yakın öyle bel ağrısı yaşıyordum geçen yengeme söyledm bebişin kız ondan dedi erkek çocuklarında karın ağrısı kız cocuklarında bel ağrısı olduğunu söyledi kaynanamda aynı şeyi söyledi doğru mu ???aynısını yaşayan var mı yada tersini???

Bende bel ağrısı sadece doğumda yaşadım kizim oldu hiç bel ağrısı çekmedim öyle ilk haftalar hafif olmuştu.

Mrb arkadaşlar 8+5 hamileyim ve adetimden 2 hafta sonrasınsan bugune feci bel ağrım var akşamları uyuyamıyorum sabaha kadar ben dger iki cocuğumda sadece doğuma yakın öyle bel ağrısı yaşıyordum geçen yengeme söyledm bebişin kız ondan dedi erkek çocuklarında karın ağrısı kız cocuklarında bel ağrısı olduğunu söyledi kaynanamda aynı şeyi söyledi doğru mu ???aynısını yaşayan var mı yada tersini???
Bende tam tersini duymuştum erkek çocukta bel ağrısı daha fazladır arkadaşımın yengesi hamileyken onda çok fazla bel ağrısı vardı bebişi erkekti😅

Benimde belim çok ağrırdı yani önüme kim gelse masaj yatırırdım yani kimi gördüm derken kaynanam gorumcrm kız kardeşim annem felan yanlış anlaşılmasın çok bel ağrım olurdu hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benimde belim çok ağrırdı yani önüme kim gelse masaj yatırırdım yani kimi gördüm derken kaynanam gorumcrm kız kardeşim annem felan yanlış anlaşılmasın çok bel ağrım olurdu hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kız yanlişlık bişi yok akla zatn onlar gelir 😂😂🤭

Dur benm ne olacak iki kızımda hç belim ağrısı yoktu ilk haftalarda bunda var
Walla ne yalan söylim bel ağrısı dediğin gibi dedim erkektir içime öyle doğdu arkadaşım benimde iki kızım var bende bir oğlum olsun çok istiyorum rabbim eli ayağı düzdün imanı bütüm hayırlı bir erkek evlat nasip etsin. İnşlhh aminnnn 🙏🏻

Çok geçmiş olsun Rabbim gönlüne göre versin oğluna hayırlı bi ömür versin sana bağışlasın💕💕

Alakası yok canım..

8 haftalık hamileyim bende ne yapacagımı bilemedim bu bel ağrısından sabah kalkarken hiç dinlenmiş kalkamıyorum uyuyamıyorum yeterince baya ağrı oluşuyor geçici mi bunlar beni korkutmaya başladı ve ne iyi gelir acaba?

8 haftalık hamileyim bende ne yapacagımı bilemedim bu bel ağrısından sabah kalkarken hiç dinlenmiş kalkamıyorum uyuyamıyorum yeterince baya ağrı oluşuyor geçici mi bunlar beni korkutmaya başladı ve ne iyi gelir acaba?
Bir oğlum var bu ay 4 den sonra hamilelik için denedik ve 8 günüm var reglime covitmiyim hamilemiyim emin değilim ilk çocuğum da kasık ağrım ilk etapda çok olmuş du bunda bel kasık sırt ağrısı çekiyorum 5 gündür covitmiyim hamilemi evde geçiren de yok bilinen ayiiiii belim kopacak resmen yerinden önceden de agirirdi sezeryan epidural yüzünden ama aynı yer acayip ağırlıyor asaya leğen kemiklerine vururyor

Bir oğlum var bu ay 4 den sonra hamilelik için denedik ve 8 günüm var reglime covitmiyim hamilemiyim emin değilim ilk çocuğum da kasık ağrım ilk etapda çok olmuş du bunda bel kasık sırt ağrısı çekiyorum 5 gündür covitmiyim hamilemi evde geçiren de yok bilinen ayiiiii belim kopacak resmen yerinden önceden de agirirdi sezeryan epidural yüzünden ama aynı yer acayip ağırlıyor asaya leğen kemiklerine vururyor

Umarım hamilesindir bende acaba cot mi oldm diye endişelendim ama eşim hergün test oluyor onda bir sıkıntı yok araştırdım bel sırt bacak ağrıları olması normalmiş ve her bebekte farklı belirtiler görüliyor bu ağrıları kalıcı tim gebeliği boyunca geçirende var daha hafif hemen atlatanda bnm nispeten daha iyi hareket ettikçe biraz rahatladım gibi umarım sizde iyisinizdir🙏🏼

Back