- 2 Ekim 2015
- 84
- 36
- 33
-
- Konu Sahibi busbusumde
Kanama alanim vardi benim icinde bole minik iplik gibi seyler olan kahverengi lekelenmelerim oluyodu. Bence ozelde doktorlar vardir bi gidin görünün doktora bel agrisi gebelikte normal zatenMerhaba kızlar.5 haftalık hamileyim,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu içinde pıhtılar vardı biraz,ve geçmeyen bir bel ağrım var.Sizce düşük belirtisi mi? Bugün de cumartesi haftasonu doktorum yok.Sizce pazartesiyi beklemeli miyim? Bazı sayfalarda bel ağrısı ve kahverengi leke düşük başlangıcı yazıyor
Aynen canım gidicem doktora bel ağrım çok şiddetli ondan şüphelendmKanama alanim vardi benim icinde bole minik iplik gibi seyler olan kahverengi lekelenmelerim oluyodu. Bence ozelde doktorlar vardir bi gidin görünün doktora bel agrisi gebelikte normal zaten
Benimde kanama alanimda cok siddetli karin agrim vardi bence sen hemen git canim bekleme Rabbim evladini sana bagislasinAynen canım gidicem doktora bel ağrım çok şiddetli ondan şüphelendm
Mrb çok ağrın varsa heyer hemen git bende yeni düşük yaptım hemde ağrım falan yok tu ama belinin altına yastık koy uzan bol bol dinlenMerhaba kızlar.5 haftalık hamileyim,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu içinde pıhtılar vardı biraz,ve geçmeyen bir bel ağrım var.Sizce düşük belirtisi mi? Bugün de cumartesi haftasonu doktorum yok.Sizce pazartesiyi beklemeli miyim? Bazı sayfalarda bel ağrısı ve kahverengi leke düşük başlangıcı yazıyor
Geçmiş olsun canım benimde öyleydi yedi haftalık hemileydim bir sabah uyandım sıvı kahverengi akıntım olmuştu doktora gittim bebeğin yaşamıyor dediMerhaba kızlar.5 haftalık hamileyim,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu içinde pıhtılar vardı biraz,ve geçmeyen bir bel ağrım var.Sizce düşük belirtisi mi? Bugün de cumartesi haftasonu doktorum yok.Sizce pazartesiyi beklemeli miyim? Bazı sayfalarda bel ağrısı ve kahverengi leke düşük başlangıcı yazıyor
Gittiniz mi doktora acabaAynen canım gidicem doktora bel ağrım çok şiddetli ondan şüphelend
Benimde tam anlattığıniz gibi akıntım var peceteye alınca böyle uzuyor gibi kahverengi ince akıntı ne oldu sizin sonucunuz acabaKanama alanim vardi benim icinde bole minik iplik gibi seyler olan kahverengi lekelenmelerim oluyodu. Bence ozelde doktorlar vardir bi gidin görünün doktora bel agrisi gebelikte normal zaten
19 haftaligiz cok sukur kanama alanim vardi ondan sebep oluyordu. 20. Haftaya kadar istirahat ediyorum . Sizdede kanama alanimi var kac haftaliksijizBenimde tam anlattığıniz gibi akıntım var peceteye alınca böyle uzuyor gibi kahverengi ince akıntı ne oldu sizin sonucunuz acaba