Bel ağrısı ve kahverengi lekelenme? Düşük belirtisi mi?

busbusumde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
84
36
33
Merhaba kızlar.5 haftalık hamileyim,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu içinde pıhtılar vardı biraz,ve geçmeyen bir bel ağrım var.Sizce düşük belirtisi mi? Bugün de cumartesi haftasonu doktorum yok.Sizce pazartesiyi beklemeli miyim? Bazı sayfalarda bel ağrısı ve kahverengi leke düşük başlangıcı yazıyor

Merhaba kızlar.5 haftalık hamileyim,bu sabah kahverengi lekelenmem oldu içinde pıhtılar vardı biraz,ve geçmeyen bir bel ağrım var.Sizce düşük belirtisi mi? Bugün de cumartesi haftasonu doktorum yok.Sizce pazartesiyi beklemeli miyim? Bazı sayfalarda bel ağrısı ve kahverengi leke düşük başlangıcı yazıyor
Kanama alanim vardi benim icinde bole minik iplik gibi seyler olan kahverengi lekelenmelerim oluyodu. Bence ozelde doktorlar vardir bi gidin görünün doktora bel agrisi gebelikte normal zaten

İmkanınız varsa özel bi doktora yoksa da en azından acile gidin. Hamilelik sonuçta hiç bir kanama ve lekelenme normal değildir. Benimde kahve rengi lekelenmem oluyordu ve düşük tehlikesi sebebiyle 2-3 ay progestan ilaç kullandım. İlla düşük olacak değil ama önlem alınmalı

Mrb çok ağrın varsa heyer hemen git bende yeni düşük yaptım hemde ağrım falan yok tu ama belinin altına yastık koy uzan bol bol dinlen

Geçmiş olsun canım benimde öyleydi yedi haftalık hemileydim bir sabah uyandım sıvı kahverengi akıntım olmuştu doktora gittim bebeğin yaşamıyor dedi😞 ve düşük yaptım

Kanama alanim vardi benim icinde bole minik iplik gibi seyler olan kahverengi lekelenmelerim oluyodu. Bence ozelde doktorlar vardir bi gidin görünün doktora bel agrisi gebelikte normal zaten
Benimde tam anlattığıniz gibi akıntım var peceteye alınca böyle uzuyor gibi kahverengi ince akıntı ne oldu sizin sonucunuz acaba

Benimde tam anlattığıniz gibi akıntım var peceteye alınca böyle uzuyor gibi kahverengi ince akıntı ne oldu sizin sonucunuz acaba
19 haftaligiz cok sukur kanama alanim vardi ondan sebep oluyordu. 20. Haftaya kadar istirahat ediyorum . Sizdede kanama alanimi var kac haftaliksijiz

X