Bel ağrısı ve ilişki sonrası kanama

Asumanniko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
3
0
1
26
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum, foruma yeni kayıt oldum tecrübeli kişilere bir soru sormak istiyorum izninizle. 2 senedir evliyim ve artık çocuk sahibi olmak istiyoruz öncesinde ovülasyon takibi yapmadan rastgele ilişki yaşıyorduk bu ay ovülasyon takibi yaptık. 30 günlük döngüm var ayın 10'undan itibaren gün aşırı ilişki yaşadık ve dün gece ilişki sonrası pembe bir akıntım oldu, aşırı değil daha çok lekelenme gibiydi, ertesi gün tekrar oldu ve bu duruma bel ağrısı kabızlık eskiye göre daha fazla idrara çıkma eşlik ediyor. Erken gebelik belirtileri midir sizce? Yerleşme kanaması olabilir mi?

Dediklerinizin hepsi olabilir. Sabirla bekleyip test yapacaksiniz. Tez zamanda hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin mevlam

Gördüğünüz lekelenme yumurtlama kanaması diye biliniyor. Bende bi çok kez yaşadım. İnşallah tutunur bebişiniz

İlk defa yaşıyorum daha önce hiç başıma gelmedi. Bütün yumurtlama dönemini değerlendirdim. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…