• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti

kurklukadin

Samimiyetsiz samimiyetler…
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.949
2.282
333
İstanbul
Merhaba kızlar yaklaşık 6-7 gündür belim çok şiddetli ağrıyor göğüs uçlarımda çok hassas adetime henüz 10 gün var yani daha önce bu kadar yoğun adet belirtisi yaşamıyordum zaten 2-3 gün önce belli oluyordu evli olunca adet düzenin değiştiğini söylüyorlar bu ne kadar doğru yani çok şükür adetim hep düzenliydi bekarken

Merhaba kızlar yaklaşık 6-7 gündür belim çok şiddetli ağrıyor göğüs uçlarımda çok hassas adetime henüz 10 gün var yani daha önce bu kadar yoğun adet belirtisi yaşamıyordum zaten 2-3 gün önce belli oluyordu evli olunca adet düzenin değiştiğini söylüyorlar bu ne kadar doğru yani çok şükür adetim hep düzenliydi bekarken
Evlilikten sonra kilo alımı yasadiysaniz bu sebepten değişiklik olmus olabilir. Bir muayene olun ertelemeden.

Aksine kilo verdim o da etkiler mi
ani kilo değişiklikleri adeti etkiler. ister kilo al ister ver.... stres yapma bekle biraz adet olmaz isen doktora git detaylı muayene ol... ben evlendikten hemen sonra adet düzensizliği yaşamaya başladım ve pco olduğumu öğrenmiştim...evlenince düzelir sanırım artık şehir efsanesi :)))

Evlendikten sonra göğüslerim biraz büyümüştü.İliski yaşamak hormonları etkiliyor.Prolaktin yükseliyor ilişkiyle ondan

Back