• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti

bireylulmasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2.104
2.704
53
Kızlar yeni evlendim ve son günlerde belim çok ağrıyor göğüslerim çok hassaslaştı sızlıyor özellikle ucu çok ağrıyor adetime de henüz var yani 12 gün var bu kadar erken adet belirtisi olabilir mi normalde 3-5 gün öncesinden başlardı

Kızlar yeni evlendim ve son günlerde belim çok ağrıyor göğüslerim çok hassaslaştı sızlıyor özellikle ucu çok ağrıyor adetime de henüz var yani 12 gün var bu kadar erken adet belirtisi olabilir mi normalde 3-5 gün öncesinden başlardı
Ben de aynı şeyi yaşıyorum,yumurtlama günümden beri göğüs hassasiyetim geçmedi. 3 gün önce yumurtlama günümdü. Normalde en erken adetime 1 hafta kala başlardı ben de anlamadım,belki de bebiş geliyordur :)

Ben de aynı şeyi yaşıyorum,yumurtlama günümden beri göğüs hassasiyetim geçmedi. 3 gün önce yumurtlama günümdü. Normalde en erken adetime 1 hafta kala başlardı ben de anlamadım,belki de bebiş geliyordur :)
Aynı şekilde benim de 3 gün önce yumurtlama günümdü senin En son adet günün neydi :)

İnşallah bebiş geliyordur Rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺️🙏

Gogusler uyarildiginda (iliskide vs) prolaktin yukselir ve göğüslerde aci olusur. Yumurtlama degerlendirildiginde de bele agri yapabildiğini duymustum, 33 yasindayim 4aydir bebek istiyoruz ve belim agriyor. Bunca yil belime hic vurmazdi. Bir de regl ve yumurtlama evreleri donem donem insan vucudunda farkli belirtiler ortaya cikarabiliyor. Daha once olmayabilir, yeni baslamis olabilir.

Benim gögüs hassasiyetim adetten 10 15 gün önceden başladığı zamanı bilirim o yüzden normal geldi bana

Canim bnde önceden hic gogus agrisi hissetmezdim ewlenince adet belirtileri yumurtlama belirtilerini cok net hissetmeye basladim yumurtlama olabilir evliliklerde adet duzenide bozulabiliyo cunku enfeksyon goguse vururmu bilmiyorum kndini sicak tut gebelikde olabilir bekle bakalim bir haftaya gecmezse yada adet oldugunda fln doktora gidersin gecmis olsun.😇

Canim bnde önceden hic gogus agrisi hissetmezdim ewlenince adet belirtileri yumurtlama belirtilerini cok net hissetmeye basladim yumurtlama olabilir evliliklerde adet duzenide bozulabiliyo cunku enfeksyon goguse vururmu bilmiyorum kndini sicak tut gebelikde olabilir bekle bakalim bir haftaya gecmezse yada adet oldugunda fln doktora gidersin gecmis olsun.😇
Teşekkür ederim canım 🥰

Bazen yumurtlama sonrası böyle oluyor. Gogus sızlamasida progesteron, prolaktin hormonunun yükselmesindendir. O yüzden normal

Son düzenleme:
Back