- 30 Ekim 2020
- 936
- 255
- 25
-
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Hayırlı ramazanlar kuzumKızlar merhaba hayırlı ramazanlar öncelikle ben aylardır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay şuanda reglime 9 gün kaldı bugün akşam üstü ayağı kalktığımda bi kaç adımdan sonra özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi 1 dk falan sürdü yere oturdum bekledim geçmesini 2-3 kere tekrarladı birde 2-3 gündür bel ağrım vardı hafifti şuanda şiddetlendi göğüslerim resmen beni aşşağı çekiyor iki gündür de baş ağrısı yokluyor sizce gebelik olabilir mi bu kadar erkenden çok kafam karıştı. Aynı zamanda 1 haftadır folbiol folik asit içiyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim
Daha çok erken duruyor. inşalar vardır biraz sabredin. :) Döllenme gerçekleştiyse bile bebişiniz yerleşmeye çalışıyordur rahminizeKızlar merhaba hayırlı ramazanlar öncelikle ben aylardır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay şuanda reglime 9 gün kaldı bugün akşam üstü ayağı kalktığımda bi kaç adımdan sonra özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi 1 dk falan sürdü yere oturdum bekledim geçmesini 2-3 kere tekrarladı birde 2-3 gündür bel ağrım vardı hafifti şuanda şiddetlendi göğüslerim resmen beni aşşağı çekiyor iki gündür de baş ağrısı yokluyor sizce gebelik olabilir mi bu kadar erkenden çok kafam karıştı. Aynı zamanda 1 haftadır folbiol folik asit içiyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim
Evet bana da öyle geldi ama neden oluyor korktum geçen ay kist patlamasıyla iç kanama geçirdim birazda ondan korkuyorum ve inanır mısın şuan başım hala ağrıyorBu tip belirtiler için biraz erken ama belli de olmaz. Bu arada gebelikte 400 mcg folikasit kullanmak gerekir demişti doktorum, folbiol 5 mg bildiğim kadarıyla biraz fazla gelebilir. Aile hekiminize bir danışın isterseniz
Canım yerleştiyse eğer hcg salgılanabiliyor değilmiDaha çok erken duruyor. inşalar vardır biraz sabredin. :) Döllenme gerçekleştiyse bile bebişiniz yerleşmeye çalışıyordur rahminize
Yumurtlamam ayın başındaydı kuzum değerlendirdim bir gün araylaHayırlı ramazanlar kuzum
Belki yumurtlama belirtisi de olabilir canım o kadar erken gebelik belirtisi olamaz çünkü daha anca oluşur bebiş
Genelde yumurtlama zamanları oluyo bu agrılar
Sen değerlendirseydin bu günleri
İnşallah tekrar yumurtlamazsınYumurtlamam ayın başındaydı kuzum değerlendirdim bir gün arayla
Oda olabilir dediğin gibi ama testte pik yoktu yaptım 4 gündür yapıyordum hayırlısı olsun tabikiiİnşallah tekrar yumurtlamazsın
baya var adetine ondan dedim
İnşallah hayırlısı olur
Kendini çok dinleme kuzum stres yapma bence
Döllenme krampları da olabilir kuzum ama zaten hemen belli olmaz biraz çekeceksin böyleOda olabilir dediğin gibi ama testte pik yoktu yaptım 4 gündür yapıyordum hayırlısı olsun tabikii
Stress... Yapıyorum vallahi
Bende oda yok oruçlu olduğum için farkedemiyorum zaten ama baş ağrım hadsafhadaDöllenme krampları da olabilir kuzum ama zaten hemen belli olmaz biraz çekeceksin böyle
Adetle çok benzediği için ayırt etmek çok zor benim ağzımda metal tat olmasaydı bende anlamazdım mesela
Rabbim inşallah nasip eder kuzumBende oda yok oruçlu olduğum için farkedemiyorum zaten ama baş ağrım hadsafhada
evet yerleşmeden sonra hcg salgılanıyorCanım yerleştiyse eğer hcg salgılanabiliyor değilmi
merhaba cnm yazışmaları okudum. merak ettim gebelik oldu mu ben de de aynı belirtiler var oyüzden soruyorum. regl olmama 1 hafta var daha. mart ayında kürtaj oldum. ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı.Kızlar merhaba hayırlı ramazanlar öncelikle ben aylardır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay şuanda reglime 9 gün kaldı bugün akşam üstü ayağı kalktığımda bi kaç adımdan sonra özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi 1 dk falan sürdü yere oturdum bekledim geçmesini 2-3 kere tekrarladı birde 2-3 gündür bel ağrım vardı hafifti şuanda şiddetlendi göğüslerim resmen beni aşşağı çekiyor iki gündür de baş ağrısı yokluyor sizce gebelik olabilir mi bu kadar erkenden çok kafam karıştı. Aynı zamanda 1 haftadır folbiol folik asit içiyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim
Kuzum benim kese gibi bişi düştü doktorum düşük yapmışsın dedi valla hiç bilmiyorum eğer vücudunu tanıyor ve çok kendini dinlemiyorsan bi test yap bakalım inşallah vardır ama takıyorum vs diyosan hiö kendini üzme bekle biraz daha aynı şeyleri her ay yaşıyorum heeep hüsran eczaneleri zengin ettim n sadecemerhaba cnm yazışmaları okudum. merak ettim gebelik oldu mu ben de de aynı belirtiler var oyüzden soruyorum. regl olmama 1 hafta var daha. mart ayında kürtaj oldum. ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı.
aynen öyle valla bende :) dayanamadım yine gebelik testi yaptım negatif çıktıKuzum benim kese gibi bişi düştü doktorum düşük yapmışsın dedi valla hiç bilmiyorum eğer vücudunu tanıyor ve çok kendini dinlemiyorsan bi test yap bakalım inşallah vardır ama takıyorum vs diyosan hiö kendini üzme bekle biraz daha aynı şeyleri her ay yaşıyorum heeep hüsran eczaneleri zengin ettim n sadece
Aynen canım bende öyleyim bakalım nasipte ne zaman kavuşmak varsa o zaman kavuşuruz inşallahaynen öyle valla bende :) dayanamadım yine gebelik testi yaptım negatif çıktı