Bel ağrısı rahimde ve kasıkta kramp kasılma

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
936
255
25
Kızlar merhaba hayırlı ramazanlar öncelikle ben aylardır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay şuanda reglime 9 gün kaldı bugün akşam üstü ayağı kalktığımda bi kaç adımdan sonra özel bölgemden kasığıma kadar kramp girdi 1 dk falan sürdü yere oturdum bekledim geçmesini 2-3 kere tekrarladı birde 2-3 gündür bel ağrım vardı hafifti şuanda şiddetlendi göğüslerim resmen beni aşşağı çekiyor iki gündür de baş ağrısı yokluyor sizce gebelik olabilir mi bu kadar erkenden çok kafam karıştı. Aynı zamanda 1 haftadır folbiol folik asit içiyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim

Hayırlı ramazanlar kuzum
Belki yumurtlama belirtisi de olabilir canım o kadar erken gebelik belirtisi olamaz çünkü daha anca oluşur bebiş
Genelde yumurtlama zamanları oluyo bu agrılar
Sen değerlendirseydin bu günleri

Daha çok erken duruyor. inşalar vardır biraz sabredin. :) Döllenme gerçekleştiyse bile bebişiniz yerleşmeye çalışıyordur rahminize

Bu tip belirtiler için biraz erken ama belli de olmaz. Bu arada gebelikte 400 mcg folikasit kullanmak gerekir demişti doktorum, folbiol 5 mg bildiğim kadarıyla biraz fazla gelebilir. Aile hekiminize bir danışın isterseniz

Bu tip belirtiler için biraz erken ama belli de olmaz. Bu arada gebelikte 400 mcg folikasit kullanmak gerekir demişti doktorum, folbiol 5 mg bildiğim kadarıyla biraz fazla gelebilir. Aile hekiminize bir danışın isterseniz
Evet bana da öyle geldi ama neden oluyor korktum geçen ay kist patlamasıyla iç kanama geçirdim birazda ondan korkuyorum ve inanır mısın şuan başım hala ağrıyor

Yumurtlamam ayın başındaydı kuzum değerlendirdim bir gün arayla

Oda olabilir dediğin gibi ama testte pik yoktu yaptım 4 gündür yapıyordum hayırlısı olsun tabikii
Stress... Yapıyorum vallahi
Döllenme krampları da olabilir kuzum ama zaten hemen belli olmaz biraz çekeceksin böyle
Adetle çok benzediği için ayırt etmek çok zor benim ağzımda metal tat olmasaydı bende anlamazdım mesela

Selamm :) benim de yumurtlama günü geçeli 5 gün oldu. Sağ kasıkta kasılma çekilme gibi hisler var özellikle bugün. Yerleşme çabası mıdır acaba yaa . Bu şekilde çekilme gibi olmamıstı hiç.

Canım bende bel ağrısı oldu ama adetten 2 gün önce çok şiddetliydi ve ertesi gün test yapmıştım yani bünyeden bünyeye değişir tabi rabbim dualarını kabul eder inşallah bu hamiş belirtisidir

Selamm :) benim de yumurtlama günü geçeli 5 gün oldu. Sağ kasıkta kasılma çekilme gibi hisler var özellikle bugün. Yerleşme çabası mıdır acaba yaa . Bu şekilde çekilme gibi olmamıstı hiç.

merhaba cnm yazışmaları okudum. merak ettim gebelik oldu mu ben de de aynı belirtiler var oyüzden soruyorum. regl olmama 1 hafta var daha. mart ayında kürtaj oldum. ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı.

merhaba cnm yazışmaları okudum. merak ettim gebelik oldu mu ben de de aynı belirtiler var oyüzden soruyorum. regl olmama 1 hafta var daha. mart ayında kürtaj oldum. ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı.
Kuzum benim kese gibi bişi düştü doktorum düşük yapmışsın dedi valla hiç bilmiyorum eğer vücudunu tanıyor ve çok kendini dinlemiyorsan bi test yap bakalım inşallah vardır ama takıyorum vs diyosan hiö kendini üzme bekle biraz daha aynı şeyleri her ay yaşıyorum heeep hüsran eczaneleri zengin ettim n sadece

aynen öyle valla bende :) dayanamadım yine gebelik testi yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…