Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar son üç gündür belime vuruyor ağrılarım normaldede kasılmalarım var zaten geçen hafta adalat kullanmıştım artık bıraktık ilacı bırakınca hemen doğum olurmu adet ağrısı gibi ağrım var
Olmadı canım zaten dün de kontrolüm vardı daha bebeğim kanala girmemiş bile yürüyüş yapıyorum bol bol inşallah faydası olur Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallahgeçen gün bir doktoru dinlemiştim bu konuda söylediği belden itibaren gelen ağrının doğuma işaret edebileceğiydi ancak ağrıların/kasılmaların devamlı olması gerekiyomuş. yarım saat bekleyin diyordu yarım saat içinde geçiyorsa veya herhangi bi şekilde yattığınızda uzandığınızda ağrı duruyorsa yalancı ağrı demekmiş. nişan gelmesi oldu mu sizde? bazen hiç olmayabilirmiş tabi ama olduysa o da bi işaret
Aynen öyle ya suan o durumdayım hergece dinliyorum kendimi sancı aralarımı ölçüyorum acaba mı diye sonra uyuyakalıyorum :)) sabah yine aynıı bugün nası zaman geçirsem diye düşünüyorum yürüyüş yapıyorum ama ayaklarım şişiyor bir saatten sonra olsun az kaldo inşallah çokta düşünmemek lazım sanki :)Allah hayırla kurtarsın canım, benimde çok ağrım olmuştu ama doğumla alakalı değilmiş bebişim ne kanala girmiş nede doğumu hazırlık oldu hatta hiç doğurmayacağımı düşünürdüm, bekle bekle zaman geçmezdi
Aynen öyle ya suan o durumdayım hergece dinliyorum kendimi sancı aralarımı ölçüyorum acaba mı diye sonra uyuyakalıyorum :)) sabah yine aynıı bugün nası zaman geçirsem diye düşünüyorum yürüyüş yapıyorum ama ayaklarım şişiyor bir saatten sonra olsun az kaldo inşallah çokta düşünmemek lazım sanki :)
Sorma ya sanki doğurdum da saklıyorum evde bebeğimi :)) artık eşimin ve annemin tlf açıyorum sadece yoksa dediğin gibi herkese aynı seyi anlatmak zaman Kaybı:) yürüyorum ama akşamınada ayaklarım üstüne basamıyorum resmen herakşam sıcak duş alıyorum biraz rahatlatıyor ama bakalımdüşünmemek elde olsaherkes sorardı bugündemi doğurmadın diye iyice ağırlaşmışındır ama sen bol bol yürü inş faydası olur:)
Sorma ya sanki doğurdum da saklıyorum evde bebeğimi :)) artık eşimin ve annemin tlf açıyorum sadece yoksa dediğin gibi herkese aynı seyi anlatmak zaman Kaybı:) yürüyorum ama akşamınada ayaklarım üstüne basamıyorum resmen herakşam sıcak duş alıyorum biraz rahatlatıyor ama bakalım