Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 2 buçuk saattir belime giren ağrılar oluyor ama henüz sancım yok 38+1 haftalık gebeyim bu şekilde doğumu başlayan oldu mu su nişan vs de yok sadece tek belirti beni rahatsız eden bel ağrısı
Evet değilmiş maalesef uyuyunca geçti heveslenmiştim ama zaten doğum tek başına bel ağrısı ile başlayacağını sanmıyorum mutlaka kasık ağrısı rahim kasılması gibi şeylerde olması lazım ama ben artık doğmasını istediğim için her sancı acaba mı diyorum
Evet değilmiş maalesef uyuyunca geçti heveslenmiştim ama zaten doğum tek başına bel ağrısı ile başlayacağını sanmıyorum mutlaka kasık ağrısı rahim kasılması gibi şeylerde olması lazım ama ben artık doğmasını istediğim için her sancı acaba mı diyorum
Evet su geldikten sonra genelde sancılar başlıyormuş kimisi nişan geliyor bi kaç gün sonra başlıyor kimisinin suyu nişanı gelmiyor sancı ile başlıyor herkesin doğumu kendine özel oluyor inşallah benimde doğumum kolay olur