Öyle ama cogu yerde gün gecmeden idrarda cikmaz diyolar. Persembe kanda cikar varsa insallahvarsa çıkar ki inşallah vardır. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer olabiliyor.
ayyy ınsallaahhh vardır Diloş ınsallaaahhhÖyle ama cogu yerde gün gecmeden idrarda cikmaz diyolar. Persembe kanda cikar varsa insallahdaha once hic belim bu kdr agrimamisti cok ayakta durunca hemen oturmak istiyorum
Gebe kalana kadar her ay yaşamadığım belirti kalmamıştı, sonuç negatifti. Anladım ki gebeliğin tek belirtisi reglinin gecikmesi ! Gerisini adet belirtilerinden ayırmak çok güç. Ha bir de regl olmam gereken günün sabahı ciddi bir baş dönmesi yaşamıştım yarım dakika kadar sürmüştü. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah, belirti diye kendinizi şartlandırmayın.Merhaba hanimlar adetime 4 gun var cumartesi bekliorum ama bel agrim 5 6 gundur baslamis cogalmaya basladi ve arada kasiklarda batma oluyo. Belirti olabilirmi bel agrisi bu durumu yasayan varmi? Persembe doktor randevum var yani adete 2 gun kala cikarmi kanda sizce ? Idrar testi yaptim cikmadi erken gebelik testi dun yaptim cikmadibilgilendirirseniz sevinirim
Yok ztn yüzde yüz umutlanmiyorum ama hic belim bu kdr agrimamisti o yuzden olabilir diye bi hissim var ins yanilmam amin saol cnmGebe kalana kadar her ay yaşamadığım belirti kalmamıştı, sonuç negatifti. Anladım ki gebeliğin tek belirtisi reglinin gecikmesi ! Gerisini adet belirtilerinden ayırmak çok güç. Ha bir de regl olmam gereken günün sabahı ciddi bir baş dönmesi yaşamıştım yarım dakika kadar sürmüştü. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah, belirti diye kendinizi şartlandırmayın.
Insallah cnm bel agrim ilk defa bu kdr oluyo kasiliyor resmenayyy ınsallaahhh vardır Diloş ınsallaaahhh
Insallah cnm bel agrim ilk defa bu kdr oluyo kasiliyor resmen
Bel agriniz tam olarak nasildi benim asagasi bole kasiklara vurur gbi cok nadirende sirtim agriyo mesela cok ayakta durunca hemen oturmak istiyorumBenim belirtim adet gecikmesi ve bel ağrısıydı..umarım hamilesinizdir
Uzanınca geçmiyor evet..benim kasık yada sırt ağrım yoktu ama bel ağrım barizdi..gerçi 17 yıl geçti aradan ama tek hatladığım şey bu ve mide bulantısıBel agriniz tam olarak nasildi benim asagasi bole kasiklara vurur gbi cok nadirende sirtim agriyo mesela cok ayakta durunca hemen oturmak istiyorumama uzanincada gecmiyor pek
Dogrudur bulantim yok ama bole istahsizlik var yemek yapasim gelmiyorUzanınca geçmiyor evet..benim kasık yada sırt ağrım yoktu ama bel ağrım barizdi..gerçi 17 yıl geçti aradan ama tek hatladığım şey bu ve mide bulantısı
Ne oldu sonucunuzDogrudur bulantim yok ama bole istahsizlik var yemek yapasim gelmiyorins vardir bilgi icin tsk ederim
Kan testi yaptim dün degerim 2 cikti yok dediler. Yrn adetlerimi bekliorum hayirlisiNe oldu sonucunuz
Çok erken davranmıssın canım sabırMerhaba hanimlar adetime 4 gun var cumartesi bekliorum ama bel agrim 5 6 gundur baslamis cogalmaya basladi ve arada kasiklarda batma oluyo. Belirti olabilirmi bel agrisi bu durumu yasayan varmi? Persembe doktor randevum var yani adete 2 gun kala cikarmi kanda sizce ? Idrar testi yaptim cikmadi erken gebelik testi dun yaptim cikmadibilgilendirirseniz sevinirim
Ne zaman yaptırdın kan tahlılını adetinden kaç gün sonraKan testi yaptim dün degerim 2 cikti yok dediler. Yrn adetlerimi bekliorum hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?