Bel agrisi belirti olabilirmi kizlar?

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Merhaba hanimlar adetime 4 gun var cumartesi bekliorum ama bel agrim 5 6 gundur baslamis cogalmaya basladi ve arada kasiklarda batma oluyo. Belirti olabilirmi bel agrisi bu durumu yasayan varmi? Persembe doktor randevum var yani adete 2 gun kala cikarmi kanda sizce ? Idrar testi yaptim cikmadi erken gebelik testi dun yaptim cikmadi bilgilendirirseniz sevinirim

varsa çıkar ki inşallah vardır. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer olabiliyor.

Gebe kalana kadar her ay yaşamadığım belirti kalmamıştı, sonuç negatifti. Anladım ki gebeliğin tek belirtisi reglinin gecikmesi ! Gerisini adet belirtilerinden ayırmak çok güç. Ha bir de regl olmam gereken günün sabahı ciddi bir baş dönmesi yaşamıştım yarım dakika kadar sürmüştü. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah, belirti diye kendinizi şartlandırmayın.

Yok ztn yüzde yüz umutlanmiyorum ama hic belim bu kdr agrimamisti o yuzden olabilir diye bi hissim var ins yanilmam amin saol cnm

Benim belirtim adet gecikmesi ve bel ağrısıydı..umarım hamilesinizdir
Bel agriniz tam olarak nasildi benim asagasi bole kasiklara vurur gbi cok nadirende sirtim agriyo mesela cok ayakta durunca hemen oturmak istiyorum ama uzanincada gecmiyor pek

Bel agriniz tam olarak nasildi benim asagasi bole kasiklara vurur gbi cok nadirende sirtim agriyo mesela cok ayakta durunca hemen oturmak istiyorum ama uzanincada gecmiyor pek
Uzanınca geçmiyor evet..benim kasık yada sırt ağrım yoktu ama bel ağrım barizdi..gerçi 17 yıl geçti aradan ama tek hatladığım şey bu ve mide bulantısı

Uzanınca geçmiyor evet..benim kasık yada sırt ağrım yoktu ama bel ağrım barizdi..gerçi 17 yıl geçti aradan ama tek hatladığım şey bu ve mide bulantısı
Dogrudur bulantim yok ama bole istahsizlik var yemek yapasim gelmiyor ins vardir bilgi icin tsk ederim

Çok erken davranmıssın canım sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…