V Vanilyaaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2015 55 3 33 31 Mart 2015 Konu Sahibi Vanilyaaaa #1 Arkadaşlar bekunis ilaç hakkında bilgisi olanlar var mı?nasıl kullanılıyo ve herhangi bi yan etkisi var mı bu ilacın?
Arkadaşlar bekunis ilaç hakkında bilgisi olanlar var mı?nasıl kullanılıyo ve herhangi bi yan etkisi var mı bu ilacın?
fatma2010 Mucizesini bekliyor umutla aşkla sevgiyle Kayıtlı Üye 23 Kasım 2010 1.343 1.233 31 Mart 2015 Konu Sahibi Vanilyaaaa #2 Tamamen bitkisel bir ilaç diye biliyorum bazen çok şiddetli karın ağırsıyla wc koşturuyor hatta kız kardeşim çekilll bekunis geliyor diyor koşardı.
Tamamen bitkisel bir ilaç diye biliyorum bazen çok şiddetli karın ağırsıyla wc koşturuyor hatta kız kardeşim çekilll bekunis geliyor diyor koşardı.
V Vanilyaaaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2015 55 3 33 31 Mart 2015 Konu Sahibi Vanilyaaaa #3 Ne kadar kullanıyordu günde bulantı falan yaptımı
piremsesd Yakın sigaraları,kırılmış bütün kalplere. Kayıtlı Üye 18 Ocak 2016 374 2.126 24 Mart 2016 Konu Sahibi Vanilyaaaa #4 Bende mide ağrısı ve bulantisida yapıyor karın ağrısının yanında. İciyorum birkaç saat sonra agrim başlıyor aç tok fark etmiyor bazen gece yatmadan iciyorum bazen daha önce
Bende mide ağrısı ve bulantisida yapıyor karın ağrısının yanında. İciyorum birkaç saat sonra agrim başlıyor aç tok fark etmiyor bazen gece yatmadan iciyorum bazen daha önce