-
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Alışkanlık yapmış o zaman. Siz ömür boyu bekunis mi içeceksinizİki senedir günde iki tane bekunis içiyorum 1 tane ictiysen faydası pek olmaz 2 icersende mide karın ağrısına ve bulantiya hazır ol. Sonuçta inanılmaz rahatlicaksin bekunis olmadan asla:))
Bunları baştan yapmak gerekiyor :) yirmi günde 3 kere tuvalete çıkmış birini artık paklamaz.Ama ilaca başvurmadan önce zeytinyağı, lifli gıdalar, çorba detoksları, meyve suları gibi yollar denemenizi öneririm bir daha başınıza gelirse. Kabızlık beslenmeden kaynaklanır bir hastalık yoksa.
Bunları baştan yapmak gerekiyor :) yirmi günde 3 kere tuvalete çıkmış birini artık paklamaz.
İki senedir içiyorum henüz bi sorun olmadı ama alışkanlık yapmış olablr buda kötü bişey tabiGün-de iki tane içmek rahatsızlık vermiyor mu ? 1haftadan fazla kullanılmamalı diye okumuştum prospektüsünde
Bıraktığım da wc sıklığı 2 günde 1 e düşüyor hareket edersem yine hergün gidiyorum smdilik problem yok aslında :) ama tabi çoğu zarar ben biraz abartyrmAlışkanlık yapmış o zaman. Siz ömür boyu bekunis mi içeceksinizBeslenme ve hareket alışkanlıklarınızı değiştirin bence
İnsanların yarısı iki günde bir yapıyordur zaten normal yaniBıraktığım da wc sıklığı 2 günde 1 e düşüyor hareket edersem yine hergün gidiyorum smdilik problem yok aslında :) ama tabi çoğu zarar ben biraz abartyrm
Eskiden her yemekten sonra giderdim o yüzden bana az geliyor :)))İnsanların yarısı iki günde bir yapıyordur zaten normal yani