• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekliyorum hergün çizmen için kaderimin yolunu

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
66
Yer
Diğer
Beklemek zormuş
Sabretmek çok zor
Bekletilmek çok zor
Ömrümün her köşesinde seni bekliyorum

Aşk olmasaydı böylesine yanmazdım
Senden bir melek yaratıp secde edip kalmazdım
Ben ne dilenci
Ne de bir gurursuzum
Çok sevdiğim için böyle aşık böyle mutsuzum

Kırdım kırılmayan
Gururumu ve o çok değer verdiğim onurumu
Serdim yollarına ömür boyu beslediğim büyüttüğüm
Yaşatan umudumu
Bekliyorum hergün
Sen görmek için ve çizmen için kaderimin yolunu

buaralar hergün bu şarkıyı dinliyorum hiç bıkmadan

canım konularından baktıp düğün için tarih belirleyebildinizmi yoksa daha bekliycekmisiniz nekadardır birliktesiniz kaç yaşlarındasınız..

canım konularından baktıp düğün için tarih belirleyebildinizmi yoksa daha bekliycekmisiniz nekadardır birliktesiniz kaç yaşlarındasınız..

canım benim saol ilgilendiğin için
duygularımı anladın galiba..
yok canım ne düğünü daha isteme bile belli değil yavaş yavaş aralıkta isteme olucak die konuşmaya başladık anca ..ama hala beklemedeyim ....aralık da olucağı da belli değil.....bu belirsizlikten dolayı böle üzgün ve yorgunum....orhan gencebayın bu şarkısı beni çokk ii anlattı bana ...bilmiyorum yaa inşalah tez vakitte daha net bi şekilde bişeler belirlenir...allahım dualrımı kabul eder inşallah...

4 yıldır birlikteyzi canım askere gitti geldi bu zaman içinde ben 21 o 23 yaşında

Son düzenleme:
onun yaşı küçükmüş gerçi seninkide ama nasıl bahsetmiyomu evlilik konularından ..

onun yaşı küçükmüş gerçi seninkide ama nasıl bahsetmiyomu evlilik konularından ..

yok canım bahsediyo tabi ama maddiyatı sorun yapıyo
babanın karşısına daha güçlü çıkmak istiyorum diyor
ben efendiliğinle çık yeter ona diyorum
işte 3 gün önce babamın efendilikten bahsetmesini ona anlattım
cesaretlendi biraz
ozaman aralıkta geliriz istemeye dedi
annesine de söledi gidicez zaten istemeye demiş
bu gece aldım bu haberide şuan mutluyum ama yine buruğum çünkü garantisi yok ki...

canım oda heklı bu zamanda geçim çok zor önemli tabi ikinizde çalışırsanız elbirliğiyle güzel birşeyler olabilir istemek önemli..

haklısın canım ........isteyince herşey oluyor
benim kide olucak inaşllah

sana abla tavsiyesi bekarlığın tadını biraz daha çıkar derim evlilik sorumluluğu altına girmek kolay değil
genç kızken düşünüyorum güzel temiz bir tişört ve kot giydiğimde bahar ayındaysak birde nekadar mutlu hissederdim kendimi genç olduğum için belkide dünya benim çevremde dönüyordu sanki içimde bir kıpırtı olurdu herşey yolunda gitmese bile
evlendiğinde eşinin ailesi kendi ailen maddi manevi sorumluluklar derken 10 yıl geçti hiç birini o hislerin artık hissemiyorum maalesef şu anlarını güzel geçirmeye bak

sana abla tavsiyesi bekarlığın tadını biraz daha çıkar derim evlilik sorumluluğu altına girmek kolay değil
genç kızken düşünüyorum güzel temiz bir tişört ve kot giydiğimde bahar ayındaysak birde nekadar mutlu hissederdim kendimi genç olduğum için belkide dünya benim çevremde dönüyordu sanki içimde bir kıpırtı olurdu herşey yolunda gitmese bile
evlendiğinde eşinin ailesi kendi ailen maddi manevi sorumluluklar derken 10 yıl geçti hiç birini o hislerin artık hissemiyorum maalesef şu anlarını güzel geçirmeye bak

bilmiyorum ki abla
tadı kalmadı pek bekarlığın falan
işte insan öle düşünemiyo
mesela şuanda kucağında bebeğinle ki halini ben yaşamak için dünyaları verirdim
tişort giyip kot giyip bahar aylarında gezmenin tadı pek kalmadı bende ben bunları değil senin avatarındakini yaşamak istiyorum :50:

Back