- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
- Konu Sahibi hulyaymn93
9 ay boyunca sizinle barışmayan adam bu saatten sonra da gelmez. bence siz en kısa sürede takibi bırakın çünkü size itaf edildiğini düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf offfDoktora canim doktora böyle hayat yaşanmaz!:)
baskalarına gonderme yapıyor demekkı beyefendıBenim kızdğmda bu işte anlayamıyorum napmya çalştğnı benm durumdada ... 3 nokta vardr 1 senedir bşkda bşy yok beceremiyorum atarli sözleri
Barışmak istedi ben ailem beni evlatlktn silecek kabul etmiyorlar diye ve kızgnlğma kbl etmedm9 ay boyunca sizinle barışmayan adam bu saatten sonra da gelmez. bence siz en kısa sürede takibi bırakın çünkü size itaf edildiğini düşünmüyorum
google e soraydın yaBenim kızdğmda bu işte anlayamıyorum napmya çalştğnı benm durumdada ... 3 nokta vardr 1 senedir bşkda bşy yok beceremiyorum atarli sözleri
Evet bu cvp çok iyi geldi bana ama sıkıntı uygulamada hadi bakalım Becerebilrsem ne alaaTamam şimdi sakince o telefonu yere bırak :) eğer ki çok sağlıklı sağlam bir ilişki olsa sorun her ne olursa olsun aileler bile olsa bi şekilde halledilirdi..
Hayat güzel,dışarıda seni anlayacak sevecek kendine yaren edecek şartlara sahip birsürü insan var... Whatsapp durumu takip edeceğimize yapacağımız çok şey var :) hayatı ıskalama...
Üfffff onlar zamanındaydı işte şimdiki wtsap twitter instgrm fce fln takip edemiyorum yeni nesil hızlıbiz zamanında msn iletilerinden, ne dinliyorum özelliğinden laf sokmuş hatunlarız
9 ay boyunca o attı adımları zaten sıkıntı şurada ailem 9 ağ boyunca istemedi diye dönmedm döndysem kavga ettm ama zorumla yptm bunları şmdi de ailem kafayı sıyırdğmı görnce tamam dediler artk.bende yine arasa döncem ama şmdi durumunda böyle yazılar paylaşıyo beklemeden ona yazmam olurmu ?üzerine alınma sana karşı birşey hissediyorsa söylesin..
ozaman açıkça sor..9 ay boyunca o attı adımları zaten sıkıntı şurada ailem 9 ağ boyunca istemedi diye dönmedm döndysem kavga ettm ama zorumla yptm bunları şmdi de ailem kafayı sıyırdğmı görnce tamam dediler artk.bende yine arasa döncem ama şmdi durumunda böyle yazılar paylaşıyo beklemeden ona yazmam olurmu ?
Sağol çok moral olduOnu bilmem de sen eğer hala onu bekliyorsan çok beklersin diyebilirim canım.
Kamyon arkasi ya bunlar Nazimin siiri haricYardımcı olurmusunuz whatsap durumlarında hep bi gönderme var.olayı kısaca özetleyeym ayrılalı 9 ay oldu bi arama muhabbeti fln da oldu arada telde kırılganlık sen ndn bnu yaptn o ndn bnu ypti fln neyse wtsap durumları tek tek yazıyorum
- gülüşün hep deniz kenarı bana ( kime diyo banamı bşksnamı blmyrm
- Kalbimde kalbine yok bile kinim, bence sende artık herkes gibisin
- gülüşün hep deniz kenarı bana ( kime diyo gene bilmiyorum
- O kadar güzel güldün ki sevmeden gećemedim
- yıkıldı yolunu bekleyen şehir şimdi gelsende bir gelmesende ardından tekrar
-gülüşün hep deniz kenarı bana demiş. Bunların hepsi 1 hafta içinde oluyo tabi.
Şimdi bana mı göndryo hepsni yksa 2 kişi mi idare ediyo yda karakter bozukluğumu çözemedim yardm edin