• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekliyor mu beklemiyor mu

9 ay boyunca sizinle barışmayan adam bu saatten sonra da gelmez. bence siz en kısa sürede takibi bırakın çünkü size itaf edildiğini düşünmüyorum

9 ay oldu ayrılalı diyosun..
hem ayrıca bence o sözler sana söylenmiyo. üstüne alınma.
bence yoluna bak sen de artık....

Tamam şimdi sakince o telefonu yere bırak :) eğer ki çok sağlıklı sağlam bir ilişki olsa sorun her ne olursa olsun aileler bile olsa bi şekilde halledilirdi..
Hayat güzel,dışarıda seni anlayacak sevecek kendine yaren edecek şartlara sahip birsürü insan var... Whatsapp durumu takip edeceğimize yapacağımız çok şey var :) hayatı ıskalama...

Tamam şimdi sakince o telefonu yere bırak :) eğer ki çok sağlıklı sağlam bir ilişki olsa sorun her ne olursa olsun aileler bile olsa bi şekilde halledilirdi..
Hayat güzel,dışarıda seni anlayacak sevecek kendine yaren edecek şartlara sahip birsürü insan var... Whatsapp durumu takip edeceğimize yapacağımız çok şey var :) hayatı ıskalama...
Evet bu cvp çok iyi geldi bana ama sıkıntı uygulamada hadi bakalım Becerebilrsem ne alaa :KK55:

üzerine alınma sana karşı birşey hissediyorsa söylesin..
9 ay boyunca o attı adımları zaten sıkıntı şurada ailem 9 ağ boyunca istemedi diye dönmedm döndysem kavga ettm ama zorumla yptm bunları şmdi de ailem kafayı sıyırdğmı görnce tamam dediler artk.bende yine arasa döncem ama şmdi durumunda böyle yazılar paylaşıyo beklemeden ona yazmam olurmu ?

9 ay boyunca o attı adımları zaten sıkıntı şurada ailem 9 ağ boyunca istemedi diye dönmedm döndysem kavga ettm ama zorumla yptm bunları şmdi de ailem kafayı sıyırdğmı görnce tamam dediler artk.bende yine arasa döncem ama şmdi durumunda böyle yazılar paylaşıyo beklemeden ona yazmam olurmu ?
ozaman açıkça sor..

Onu bilmem de sen eğer hala onu bekliyorsan çok beklersin diyebilirim canım.

Yardımcı olurmusunuz whatsap durumlarında hep bi gönderme var.olayı kısaca özetleyeym ayrılalı 9 ay oldu bi arama muhabbeti fln da oldu arada telde kırılganlık sen ndn bnu yaptn o ndn bnu ypti fln neyse wtsap durumları tek tek yazıyorum
- gülüşün hep deniz kenarı bana ( kime diyo banamı bşksnamı blmyrm
- Kalbimde kalbine yok bile kinim, bence sende artık herkes gibisin
- gülüşün hep deniz kenarı bana ( kime diyo gene bilmiyorum
- O kadar güzel güldün ki sevmeden gećemedim
- yıkıldı yolunu bekleyen şehir şimdi gelsende bir gelmesende ardından tekrar
-gülüşün hep deniz kenarı bana demiş. Bunların hepsi 1 hafta içinde oluyo tabi.
Şimdi bana mı göndryo hepsni yksa 2 kişi mi idare ediyo yda karakter bozukluğumu çözemedim yardm edin
Kamyon arkasi ya bunlar ;) Nazimin siiri haric

Back
X