- 6 Nisan 2015
- 13
- 1
- 6
- 31
- Konu Sahibi hulyaymn93
-
Bir papatya al bekliyor mu beklemiyor mu yap bakalım sonuç ne çıkacakYardımcı olurmusunuz whatsap durumlarında hep bi gönderme var.olayı kısaca özetleyeym ayrılalı 9 ay oldu bi arama muhabbeti fln da oldu arada telde kırılganlık sen ndn bnu yaptn o ndn bnu ypti fln neyse wtsap durumları tek tek yazıyorum
- gülüşün hep deniz kenarı bana ( kime diyo banamı bşksnamı blmyrm
- Kalbimde kalbine yok bile kinim, bence sende artık herkes gibisin
- gülüşün hep deniz kenarı bana ( kime diyo gene bilmiyorum
- O kadar güzel güldün ki sevmeden gećemedim
- yıkıldı yolunu bekleyen şehir şimdi gelsende bir gelmesende ardından tekrar
-gülüşün hep deniz kenarı bana demiş. Bunların hepsi 1 hafta içinde oluyo tabi.
Şimdi bana mı göndryo hepsni yksa 2 kişi mi idare ediyo yda karakter bozukluğumu çözemedim yardm edin
Ya kültür farkından ailelerden dolayı Böyleyiz ben 9 ay boyunca kfayı sıyırınca ailemde gelsn istesin mdem kimse vercz diyolar bu sefer herif yok ortada pat diye de 9 ay sonra böyle diyemem bu yazılardanda ne çkarcm anlamadım en iyi yöntem senn dedgn galibaBir papatya al bekliyor mu beklemiyor mu yap bakalım sonuç ne çıkacak
şuan en sağlıklı yöntem o gibi
Hahahahah bence doktora git çünkü takip bir hastalık
yaşlar kaç?Yardımcı olurmusunuz whatsap durumlarında hep bi gönderme var.olayı kısaca özetleyeym ayrılalı 9 ay oldu bi arama muhabbeti fln da oldu arada telde kırılganlık sen ndn bnu yaptn o ndn bnu ypti fln neyse wtsap durumları tek tek yazıyorum
- gülüşün hep deniz kenarı bana ( kime diyo banamı bşksnamı blmyrm
- Kalbimde kalbine yok bile kinim, bence sende artık herkes gibisin
- gülüşün hep deniz kenarı bana ( kime diyo gene bilmiyorum
- O kadar güzel güldün ki sevmeden gećemedim
- yıkıldı yolunu bekleyen şehir şimdi gelsende bir gelmesende ardından tekrar
-gülüşün hep deniz kenarı bana demiş. Bunların hepsi 1 hafta içinde oluyo tabi.
Şimdi bana mı göndryo hepsni yksa 2 kişi mi idare ediyo yda karakter bozukluğumu çözemedim yardm edin
valla yazdığıma pişman oldum şuan sen bunu ciddiye mi aldın gerçektenYa kültür farkından ailelerden dolayı Böyleyiz ben 9 ay boyunca kfayı sıyırınca ailemde gelsn istesin mdem kimse vercz diyolar bu sefer herif yok ortada pat diye de 9 ay sonra böyle diyemem bu yazılardanda ne çkarcm anlamadım en iyi yöntem senn dedgn galiba
Ben de durumuma bunu mu yazsamkibu sıralar herkes havalarda,
hayırdır uçak biletlerimi bedava ?
22 25yaşlar kaç?
Doktora canim doktora böyle hayat yaşanmaz!:)Napayım son noktaya kdr sabrimi deneyeyim sonunda arayaym mı dha mı iyi
Ne dedim sordum yardm istedmsen gerçek misin dalga mı geçiyorsun bizimle şuan
ayıp ettin ya atarlı sözler kk den sorulur birazdan sana tavsiyler gelm eye başlar şunu yaz bunu yaz diyeBen de durumuma bunu mu yazsamki
Benim kızdğmda bu işte anlayamıyorum napmya çalştğnı benm durumdada ... 3 nokta vardr 1 senedir bşkda bşy yok beceremiyorum atarli sözleriwatsaap durumu takıp etme nedır ya hu ?
bıde sureklı resım degıstırenler var uyuz oluyorum ne anlıyosnz oraya ıkı atarlı soz yazınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?