- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Üzülme canım bende hasta oldum başka zamana kısmet demekki Allah hayırlısını versinGece regl olmuşum
muhtemelen sabaha karşı. Moralim çok bozuk.. Başım karnım her yerim ağırıyor akşama kadar yatıcam.. hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırım.
Üzülme canım bende hasta oldum başka zamana kısmet demekki Allah hayırlısını versin
Kızlar bende aşılama oldum 3. Günündeyim hakkımızda hayırlısı InşAllah elimden geleni yaptım gerisi Rabbimin takdiri
Malesef canım adet oldum tutmadı aşılamamRabbim inşallah hayirlisini nasip eder.. umarım güzel haberlerini alırız
Benimde olmadı canım şuan hastayımÜzüntüden girmedim baya buraya.. yeni gördüm var mı bu ay gecikme.
Vücudum bu ayda benimle dalga geçiyor..
Geçen ay 1 gün gecikmeyle oldum.. Cumartesi günü (3 martta) regl olmam lazımdı bugün 5 mart hala olmadım.
Hiç gecikme olmazdı düzenli 28 günde 1 olurdum çok nadir 26 günde olurdum.
Geçen ay 29. günde oldum (sabaha karşı)
Bu ayda 30. gündeyim hala olmadım akşama doğru olurum belki
Malesef canım adet oldum tutmadı aşılamam
Benimde olmadı canım şuan hastayımhayırlısı artık
Evet canım sabırla bekliyoruz işteBir daha ki ay inşallah güzel haberini alırız.. üzme kendini diyemiyorum insanın elinde değil ama umudunu yitirme ben kendime de aynı şeyi uyguluyorum
Kaç gün geçti canımhala regl olmadim.. test aldım fakat negatif çıktı
Kaç gün geçti canım
Kan testi yaptırdın mı? Bazen böyle gecikmeler yaşanıyor aynı durum geçen ay bana da olmuştu 1 hafta gecikmesine ragmen sonuç hem kanda hem çubuk testte negatifti ve 10 gün gecikmeli de olsa adet oldum.
Bu ay da 14 şubatta adet oldum yumurtlama gününü takiben birleşme oldu şu an felaket halde gögüs uçlarımda batmalar var dokunamıyorum. Birde kasıklarımda sürekli bir hareketlilik ve batışmalar oluyor. 10 gün sonra adet tarihim, bakalım ne olacak.
Sağlık ocağına da kan testi yaptırın bence çünkü beklemek yorar belirsizlik yorar hayırlısı olsun inşaAllah vardır gebelik.Bugün de regl olmadım ama heyecanlı değilim dün yaptığım test negatif çıktı..
Birazdan bi tane daha test almayı düşünüyorum.. o da negatir çıkarsa daha bakmayacağım.
Eğer regl olsaydım bugün 4. günü olacaktı.
Sağlık ocağına da kan testi yaptırın bence çünkü beklemek yorar belirsizlik yorar hayırlısı olsun inşaAllah vardır gebelik.
Birde fazlasıyla stres de regl olmayı geciktirir regl olursanız bir uzmana görünün ve rahminize yumurtaliklariniza baktırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?