- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
Canım o zaman sabah alırsın eğer olmazsan boşver söyleme zaten eşine ama dediğim.gibi inşallah hamilesindir
Stres yapmamaya çalış canım bende düşünmeden edemiyorum zamanda geçmek bilmiyor başka belirtin yok muPsikolojim de bozuldu sanirim sabahtan beri kendini yokluyorum.. midem bulaniyor mu diye falan :)
Ama regl olacakmisim diye karnım hafif ağırıyor.. o ağrıyı hissettikçe sinirlerim bozuldu..
Saat geçtikçe wc ye gitmeyede korkuyorum.. her gitmeden önce dua ediyorum olmamışımdır diye
Umitlendirmek istemem seni ama o hafif adet sancısını ben 2. Ayına kadar yaşadım goguslerim 3. Ayda hala agriyodu adet dönemi.deki gibi yaaa ama.gercekten umitlendirmek icin söylemiyorum tutamadım kendimiPsikolojim de bozuldu sanirim sabahtan beri kendini yokluyorum.. midem bulaniyor mu diye falan :)
Ama regl olacakmisim diye karnım hafif ağırıyor.. o ağrıyı hissettikçe sinirlerim bozuldu..
Saat geçtikçe wc ye gitmeyede korkuyorum.. her gitmeden önce dua ediyorum olmamışımdır diye
Stres yapmamaya çalış canım bende düşünmeden edemiyorum zamanda geçmek bilmiyor başka belirtin yok mu
Sabret canım hemen belirti olacak diye bir şart yokmuş en önemli belirti adet gecikmesi zatenÇok zorluyorum kendimi ama hiç bir belirtim yok malesef.
Sadece günüm hiç gecikmez erken regl olurum ama şimdiye kadar hiç geç olmadım..
Bir tek geçen hafta göğuslerimde sızlama hissettim
Umitlendirmek istemem seni ama o hafif adet sancısını ben 2. Ayına kadar yaşadım goguslerim 3. Ayda hala agriyodu adet dönemi.deki gibi yaaa ama.gercekten umitlendirmek icin söylemiyorum tutamadım kendimi
Sabret canım hemen belirti olacak diye bir şart yokmuş en önemli belirti adet gecikmesi zaten
Rabbim gönlüne göre versin.Bugünü bir atlatayım yarın geçmis olacak akşamı zor ettim sabah olmaz artık..
Benimde aynı canım zaman geçmiyor benimde ptsi günü geçmiş olacak hayırlısı olsun inşallah ikimizde hamileyizdir haber ver mutlaka güzel haberi alırsanBugünü bir atlatayım yarın geçmis olacak akşamı zor ettim sabah olmaz artık..
İnşallah hamilesinizdir herşey gönlünüzce olsun
Benimde aynı canım zaman geçmiyor benimde ptsi günü geçmiş olacak hayırlısı olsun inşallah ikimizde hamileyizdir haber ver mutlaka güzel haberi alırsan
Aynanın karşısında göğüslerinize bakın. Damarlarınız aşırı belirgin olmuşsa bilin ki gebesiniz.
Umarım her şey gönlünüzce göre olur. Allah hayırlısını nasip etsin.
Sağol canım bende sana ederimİnşallah tum kalbimle dua ediyorum benim olmasa bile insallah senin guzel haberini aliriz bol bol dua edicem
Koyulaşmayı bilmiyorum ama ben gebeliğimi göğsümden anlamıştım. Damarlarım mavi kablo gibi görünüyordu. Çok netti.Baktım şimdi damarları göremedim ama koyulaşma gördüm sanki acaba ben mi yanlis anladim
Insallah hamilesindir :)
Koyulaşmayı bilmiyorum ama ben gebeliğimi göğsümden anlamıştım. Damarlarım mavi kablo gibi görünüyordu. Çok netti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?