Bekleyemiyordu.. :)

Canım o zaman sabah alırsın eğer olmazsan boşver söyleme zaten eşine ama dediğim.gibi inşallah hamilesindir

Çizgiyi görmeden eşime söylemek istemiyorum bir de onun hayal kırıklığının üzüntüsünü yaşamak istemiyorum .. inşallah sabaha kadar olmam sabah bir bahaneyle gidip testi alacagım

Stres yapmamaya çalış canım bende düşünmeden edemiyorum zamanda geçmek bilmiyor başka belirtin yok mu

Umitlendirmek istemem seni ama o hafif adet sancısını ben 2. Ayına kadar yaşadım goguslerim 3. Ayda hala agriyodu adet dönemi.deki gibi yaaa ama.gercekten umitlendirmek icin söylemiyorum tutamadım kendimi

Stres yapmamaya çalış canım bende düşünmeden edemiyorum zamanda geçmek bilmiyor başka belirtin yok mu

Çok zorluyorum kendimi ama hiç bir belirtim yok malesef.
Sadece günüm hiç gecikmez erken regl olurum ama şimdiye kadar hiç geç olmadım..
Bir tek geçen hafta göğuslerimde sızlama hissettim

Çok zorluyorum kendimi ama hiç bir belirtim yok malesef.
Sadece günüm hiç gecikmez erken regl olurum ama şimdiye kadar hiç geç olmadım..
Bir tek geçen hafta göğuslerimde sızlama hissettim
Sabret canım hemen belirti olacak diye bir şart yokmuş en önemli belirti adet gecikmesi zaten

Umitlendirmek istemem seni ama o hafif adet sancısını ben 2. Ayına kadar yaşadım goguslerim 3. Ayda hala agriyodu adet dönemi.deki gibi yaaa ama.gercekten umitlendirmek icin söylemiyorum tutamadım kendimi

Olur mu hiç.. en azından bilinçleniyorum :)
Keşke daha erken konuyu açsaydım 5 gibi falan test alsaydım..
Hep olurum olurum diye ümitlendirmek istemedim her saat geçtiğinde kendime çaktırmadan seviniyorum

Inşallah yarın kıpkırmızı çift çizgi çıkar canim :) beklemenin ne olduğunu bilirim hatta negatif olan testlerimle bi çerçeve yapıp pozitif olanı ortasına yapıştırmayı bile düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…