Bekleyemiyordu.. :)

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.877
158
Bugün regl tarihim.. hep düzenli olurum çok nadiren 2 gün erken olurum.
Ama hala olmadım..
Sabahtan beri inşallah olmamışımdır diye diye wc ye giriyorum!
Biraz belirtileri de var hafif karnımda ağrıda hissediyorum Ama olmak istemiyorum inşallah hamileyimdir :)

Geçen hafta ilk kez goğüslerimde sızlama yaşadım.. bunu ona bağladım birazda ondan ümitliyim.

Düşük yaptıktan sonra psikolojim bozuldu artık..
kesin regl olucam bugün

rahatla canım
ben de düşük yaptım iki kez seni çok iyi anlıyorum
ama inan stres iyi gelmiyor
biraz bekle bakalım kanaman gelmezse bir test yap

Elimde değil ki.. şu an tek odak noktam bu Film falan koyayım dikkatimi dağıtsın diye.
Sanki vücudum benle dalga geçiyor.. hem hafif karnım ağırıyor hem hala olmadım
Size de çok geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun

canım bir test yapsan için rahat eder günün gelmiş zaten

Canım bence test yap öbür türlü surekli kafan orda olacak inşallah ya hamilesindir

canım bir test yapsan için rahat eder günün gelmiş zaten

Sabah hep olurum diye almadım test.. şimdi de ecz. kapalıdır. Eşimede söylemek istemiyorum boş yere ümitlenmesin diye bugünü bi atlayım eğer olmazsam yarın nöbetçi ecz. bulup test yapacağım
İnşallahh olmam.. birazdan yine kontrol edecegim korkudan wcye gidemiyorum

Canım bence test yap öbür türlü surekli kafan orda olacak inşallah ya hamilesindir

Ecz. kapanmıştır şimdi ama çok ters bi yerde oturuyorum bir bakayım nöbetçi ecz. çok uzakta değilse bir bahaneyle çıkayım evden o zaman
çok sagolun hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah
siz de sağlıkla bebeginizi kucağınıza alın inşallah :)

kuzum stres yapma lütfen
inşallah adet olmazsın
yarın güzel haberini bekliyoruz inşallah

Ay canım seni çok iyi anlıyorum bende bir kere düşük yaptım ve bu ay bende bekliyorum bakalım ne olucak
İnşallah hamilesinidir.

Amin canım inşallah 7 olmadı daha kapanmamış tır belki eczane hep duamda bütün çocuk özlemiyle yananlar inşallah hepimiz güzel haber alır en kısa zamanda

Amin canım inşallah 7 olmadı daha kapanmamış tır belki eczane hep duamda bütün çocuk özlemiyle yananlar inşallah hepimiz güzel haber alır en kısa zamanda

Evime yürüyüş mesafesinde 2 tane ecz. var yakın.. ikiside nöbetçi değilmiş. Eşime söylemeden yürüyüş bahanesiyle giderim diyordum ama nöbetçi olana şimdi gidemem daha keşke sabah alsaydım
Bir de hayal kırıklığı korkum var ben mi abartıyorum diye.. Off ne diyeyim şuan nasıl bir haldeyim bir görseniz.

Canım o zaman sabah alırsın eğer olmazsan boşver söyleme zaten eşine ama dediğim.gibi inşallah hamilesindir

Bende aynı durumdayım sabahtan beri olacak gibi sancım var ama olamıyorum üstelik adet günüm yarın baş ağrım bulantım var

Bende aynı durumdayım sabahtan beri olacak gibi sancım var ama olamıyorum üstelik adet günüm yarın baş ağrım bulantım var

Psikolojim de bozuldu sanirim sabahtan beri kendini yokluyorum.. midem bulaniyor mu diye falan :)
Ama regl olacakmisim diye karnım hafif ağırıyor.. o ağrıyı hissettikçe sinirlerim bozuldu..
Saat geçtikçe wc ye gitmeyede korkuyorum.. her gitmeden önce dua ediyorum olmamışımdır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…