- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
rahatla canım
ben de düşük yaptım iki kez seni çok iyi anlıyorum
ama inan stres iyi gelmiyor
biraz bekle bakalım kanaman gelmezse bir test yap
canım bir test yapsan için rahat eder günün gelmiş zaten
Canım bence test yap öbür türlü surekli kafan orda olacak inşallah ya hamilesindir
Sabah hep olurum diye almadım test.. şimdi de ecz. kapalıdır. Eşimede söylemek istemiyorum boş yere ümitlenmesin diye bugünü bi atlayım eğer olmazsam yarın nöbetçi ecz. bulup test yapacağım
İnşallahh olmam.. birazdan yine kontrol edecegim korkudan wcye gidemiyorum
Ecz. kapanmıştır şimdi ama çok ters bi yerde oturuyorum bir bakayım nöbetçi ecz. çok uzakta değilse bir bahaneyle çıkayım evden o zaman
Amin canım inşallah 7 olmadı daha kapanmamış tır belki eczane hep duamda bütün çocuk özlemiyle yananlar inşallah hepimiz güzel haber alır en kısa zamandaEcz. kapanmıştır şimdi ama çok ters bi yerde oturuyorum bir bakayım nöbetçi ecz. çok uzakta değilse bir bahaneyle çıkayım evden o zaman
çok sagolun hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah
siz de sağlıkla bebeginizi kucağınıza alın inşallah :)
Ay canım seni çok iyi anlıyorum bende bir kere düşük yaptım ve bu ay bende bekliyorum bakalım ne olucak
İnşallah hamilesinidir.
Amin canım inşallah 7 olmadı daha kapanmamış tır belki eczane hep duamda bütün çocuk özlemiyle yananlar inşallah hepimiz güzel haber alır en kısa zamanda
Teşekkür ederim :)Çok sağolun sizde inşallah bu ay güzel haberler verirsiniz bize ben olmasam bile adınıza çok sevinirim
Canım o zaman sabah alırsın eğer olmazsan boşver söyleme zaten eşine ama dediğim.gibi inşallah hamilesindirEvime yürüyüş mesafesinde 2 tane ecz. var yakın.. ikiside nöbetçi değilmiş. Eşime söylemeden yürüyüş bahanesiyle giderim diyordum ama nöbetçi olana şimdi gidemem daha keşke sabah alsaydım
Bir de hayal kırıklığı korkum var ben mi abartıyorum diye.. Off ne diyeyim şuan nasıl bir haldeyim bir görseniz.
Bebekleriniz ikiz mi???Canım o zaman sabah alırsın eğer olmazsan boşver söyleme zaten eşine ama dediğim.gibi inşallah hamilesindir
Yokk canım ikiz değil bir oğlum var şimdi kızımı bekliyorum insallahBebekleriniz ikiz mi???
Maşallah canım Allah bağışlasınÇok canım ikiz değil bir oğlum var şimdi kızımı bekliyorum insallah
Bende aynı durumdayım sabahtan beri olacak gibi sancım var ama olamıyorum üstelik adet günüm yarın baş ağrım bulantım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?