Beklentisi yüksek !

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
selam kızlar , ben de iç sıkıntılarıyla boğuşan biri olarak buraya yazıyorum. geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşım annemle tanıştı ve bu tanışma sıkıntılı geçmiş. anneme işte kronikentel üniv sınavını kazanamadı (başta diş hekimliği diye beni empoze etti ama ben adaleti kazandım 2 yıllık) filan demiş.
söz meselesini hep kendisi dile getirirdi, anneme kronikentel arkadaşlarıyla sık görüşmüyor sosyalleşmiyor o yüzden kafasında büyütüyor her şeyi demiş. yani beni lafla bile korumamış. ayrıca önümüzde 4 yıl var demiş falan benim dgs kazanmamı bekliyor yani avukat adayı olduğum kesinleşince benimle evlenecek galiba ne gülünç di mi ?sizce ne yapmalıyım?

yaratık demek istiyorum sadece.kendisinin işi ne ne iş yapıyor? ay nefret ediyorum böyle mevki makam budalası erkek tipinden. canım dgs yi kazanamazsan ne olacak peki,ayrılacakmıymış senden? bence sen bu ilişkiyi bir daha gözden geçir. annenin ona tepkisi ne olmuş peki?

Her insanın hayatında iniş-çıkışlar olur. Çıkış zamanınızda sizle evlenip iniş zamanınızda da yazarsınız buraya eşim beni bıraktı diye.
Güvenilmez ki böyle insanlara.

yaratık demek istiyorum sadece.kendisinin işi ne ne iş yapıyor? ay nefret ediyorum böyle mevki makam budalası erkek tipinden. canım dgs yi kazanamazsan ne olacak peki,ayrılacakmıymış senden? bence sen bu ilişkiyi bir daha gözden geçir. annenin ona tepkisi ne olmuş peki?

annem kronikentel daha küçük (20 yaşındayım erkek arkadaşım da 24 ) bence senden kaynaklı bir durum olmuş ki söz meselesini dillendiriyor artık demiş. bir de biz evlilik falan düşünmüyoruz bu konuyu kapat demiş annem ona.

bana da kazanmasan da olur farketmez filan diyor da anladığım diş hekimliğine takılmış olduğu...kendisi öğrenci , coğrafya bölümünde okuyor. çıkınca y.lisans yapmadan öğretmen olamaz. polis olmayı düşünüyor. ben de nefret ederim böyle erkek tipinden , 2 yıldır çıkıyoruz. bir anda silip de atamıyor insan. ne yapmalıyım ?

Her insanın hayatında iniş-çıkışlar olur. Çıkış zamanınızda sizle evlenip iniş zamanınızda da yazarsınız buraya eşim beni bıraktı diye.
Güvenilmez ki böyle insanlara.

annem de aynısını söyledi hatta böyle birini karşıma damat diye çıkarma dedi.

bu bi iş görüşmesimi veya senin kariyerini belirleme görüşmesimi?çok saçma annen seni savunmamışmı peki bunca laftan sonra benim kızım değerlidir, mışyaptığı herşeyin arkasındasındayım, elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim kariyeri içinmi birliktesiniz falan die bişeyler dememiş mi?bence kaç kurtul annenin yanında bunları söyleme cesaretinde bulunduysa kusura bakma ama 5 para etmez bir insandır.annen sana onca emek vermiş onun yanında bu saygısızlığı yapmış üstelik

bu bi iş görüşmesimi veya senin kariyerini belirleme görüşmesimi?çok saçma annen seni savunmamışmı peki bunca laftan sonra benim kızım değerlidir, mışyaptığı herşeyin arkasındasındayım, elinden gelenin en iyisini yaptığına eminim kariyeri içinmi birliktesiniz falan die bişeyler dememiş mi?bence kaç kurtul annenin yanında bunları söyleme cesaretinde bulunduysa kusura bakma ama 5 para etmez bir insandır.annen sana onca emek vermiş onun yanında bu saygısızlığı yapmış üstelik

annem savunmuş tabii ki de. haklısınız sevgi gözümü kör etmişti demek :(

bende sandimki oda avukat olmayi düsündügü icin senin avukat olmani bekliyor:53:

madem beyfendinin ! beklentileri yüksek neden seninle?:27:

bende sandimki oda avukat olmayi düsündügü icin senin avukat olmani bekliyor:53:

madem beyfendinin ! beklentileri yüksek neden seninle?:27:

övünmek için söylemiyorum ama fiziksel olarak da insanlar hep sen daha güzelsin der bana. yani o ortalama bir erkek tipinde hareketinde beyninde !
benimle övünmek için benimle herhalde bilmem ki.

bi dakka bi dakka bunlari sana annen anlatti demi, peki arkadasina sordunmu neden böyle konustun diye :25:

evet annem anlattı. ertesi gün de onu payladım bu konuşmaların nasıl yaparsın dedim. hep bağırdım ettim. karşımda sakince durdu sonra hep alttan aldı. inkar etmedi yani söylediklerini.

adamda hem tip yok hem karakter desene:89:

sen neyine asik oldun ozaman:27:

bilmiyorum yakınlaştık diye sanırım bu kadar bağlıyım ona . ilk ilişkim onunla oldu ama ayıptr söylemesi ters ilişki denen iğrenç şeyi yaptık.nasıl kabul ettim bilmiyorum ama çok sevdiğim için oldu bunlar.

bilmiyorum yakınlaştık diye sanırım bu kadar bağlıyım ona . ilk ilişkim onunla oldu ama ayıptr söylemesi ters ilişki denen iğrenç şeyi yaptık.nasıl kabul ettim bilmiyorum ama çok sevdiğim için oldu bunlar.

:53::53::53::53:
nekadar rahat söylüyosun

alistira alistira söyleseydin bari , kalpkirizi geciricektim nerdeyse :37:

:53::53::53::53:

:52::52::52:
:25:

zaten tensel yakınlaşma olduysa insan sevdiğini zannediyor...bir çok insan çok uyumsuz olduğu halde sırf bu yüzden yanlış evlilikler yapıyorlar..ilk öpücükler, ilk dokunuşlar, mantıklı ol daha çok küçüksün...

malesef hicbirzaman unutamassin

ama celiskili geldi bana yazdiklarin, yakinlastigim icin baglandim diyosun sonrada cok sevdigim icin diyosun:44:

işte hepsi sırayla : önce çok seversin sonra yaklaşırsın en son da bağlanırsın (ya da bağımlı olursun ) :2:

Back