temizlik_delisi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 3 Eylül 2015
- 57
- 66
- 40
-
- Konu Sahibi temizlik_delisi
canım benim evim küçük sayılır o yüzden rahat oluyor senin evin kaç odalı belki ondan zor olur diyosundurbunların hepsı 10 dk da nasıl olacak.imkansız benım ıçın.
çook teşekkür ederiimIlgili alt basliga tasinmistir bilginize..
olur tabiki canım ama ne kadar temiz olur bilmiyorum. Ben kullanmadığım şeyi tavsiye edemem sonuçta, çevremde hep kullanıp en memnun kaldığım ürünleri öneriyorum o nedenle yazımdada bahsetmiş oldum.Cif olmadan olmuyor mu?
inşallah işine yarar bilgiler vermişimdir canım, teşekkür ederim yorumun için :)Oo süper :)
Evet canim.. rica ederminşallah işine yarar bilgiler vermişimdir canım, teşekkür ederim yorumun için :)
ahahah evet canım hem üşendiğimizde hemde hızlıca temizlemek gerektiğinde pratik bir şekilde oluyor böyleBenim gibi üşengeç insanlar için sanki.
benım evde kuçuk canım ama nedense pek pratık değılım sanırım.canım benim evim küçük sayılır o yüzden rahat oluyor senin evin kaç odalı belki ondan zor olur diyosundur
tatlım neden öyle diyosun çabuk dağılıyor olabilir herkes aynı olacak diye bir kaide yok sonuçta sıkma tatlı canını eminim sandığından daha iyisindiiiirbenım evde kuçuk canım ama nedense pek pratık değılım sanırım.
saolasın canım teşekkur ederım.ınşallah oyleyımdır:) çalışıyorum bebış de kuçuk oyle olunca zor oluyor gerçektentatlım neden öyle diyosun çabuk dağılıyor olabilir herkes aynı olacak diye bir kaide yok sonuçta sıkma tatlı canını eminim sandığından daha iyisindiiiir
ahahah evet canım hem üşendiğimizde hemde hızlıca temizlemek gerektiğinde pratik bir şekilde oluyor böyle
Bende size katiliyorum eve supurge tutmadan ev temiz gozukmez asla.benimde acil durumda ortalk topladiktan sonra ilk isim supurge acmak oluyor.bu bahsettiklerinizi yapmak 10 dakikada imkansız.. 6 yıllık ev hanımıyım, tarif ettiğiniz şekilde yapılan bir temizlik çok rahat 1-2 saatimizi alır.. ayrıca evi süpürmeden silmek asla bana göre değil.. çünkü bir evi nekadar silerseniz silin, nekadar derli toplu olursa olsun, halı üzerinde ufacık tefecik kırıntılar, saç telleri yada benzer şeyler varsa o ev asla temiz görünmez...
acil misafir geleceğinde ilk işim toparlayıp hemen süpürge açmaktır.. sırayla tüm odaları süpürür, ardından nemli bezle tv ,sehpalar vs yerleri acele silerim.. hemen sonra lavaboyu ve tuvaleti ciflerim ( ki zaten bir lavabo tuvalet bile insanın 15 dakikasını rahat alır yani)
en son olarak mutfağa girer bulaşık vs gibi işleri yapar, acil ikramlık bişeyler hazırlarım...yaklaşık 1 saatte acil misafire hazır olunur bu saydıklarımla...
sizi tenzih ederek söylüyorum ama bana çok garip geldi 10 dakikada bu saydıklarınızın yapılması..
Bende size katiliyorum eve supurge tutmadan ev temiz gozukmez asla.benimde acil durumda ortalk topladiktan sonra ilk isim supurge acmak oluyor.