Gebeliğe Hazırlık BeklenenAdetGünü geldi çattı 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
14.084
49.384
598
Heyecanla bekleyiş devam ediyor sizde de öyle mi
Bir belirtim yok
Sadece uyku ve doyamama
Ani acıkma
Tatlı isteği
Ve göğüs tıkanıklığu var şuan
Yani nefes alırken zorlanıyırum

Adet ağrım şimdilik yok
Her hangi bi ağrım yok elhamdülillah

Sizde durumlar nedir

İdrar testi yapmamak için kendimi zpr tuttum bugün

Adetim geçmedi canım henüz takvimim bugünü gösteriyor genelde de oluyorım tahmini tarihlerde
Bakalım bugünü atlattık gibi gözüküyor ümitler yarına kaldı 😍
Canım bu konu hep yanlis biliniyo yazmak istedim yumurtlama dönemimiz hicbir ay birbirini tutmaz bazen 14ü bazen 15i bazen 12snde olur yani düzenli adet gören birinde bu boyle. Ama yumurtlamadn sonraki gün ise hic degsmez hep 14 gündür. Ovülasyon testi yaparsniz ne demek istedgm anlaşilir. Insallah olmazsin benim bata bi hafta var

Canım bu konu hep yanlis biliniyo yazmak istedim yumurtlama dönemimiz hicbir ay birbirini tutmaz bazen 14ü bazen 15i bazen 12snde olur yani düzenli adet gören birinde bu boyle. Ama yumurtlamadn sonraki gün ise hic degsmez hep 14 gündür. Ovülasyon testi yaparsniz ne demek istedgm anlaşilir. Insallah olmazsin benim bata bi hafta var

Evet canım 3 4 ay önce ovülasyon kullandım ve dediğin gibi tam 14 gün sonra geldi hatta geciken adetlerim ovüyle düzene girdi biliyo musun 😄 sanki ilaç içtim ama tamamen paikolojik olduğunu anlamıştım o zaman ne zaman yumurtladığımı gmrüyodum üzerine 14 sayınca bugün olucam diyodum ve geliuodu gerçekten şimdi ne zaman yımırtladım bilmiyorum ama içimde bu ay bir ümit var hayırlısı olur inşallah

Sende olmazsın vee mayıs da ana olurız inşallah

Ay hadi hauırlısı canımm

Koz bende bi saattir nefes zor alıyorum
Hani astımlar tıkanır ya öyleyim ilk defa böyle oldum nete baktım şimdi bu bi belirtiymiş 😍😍

Akıntım bi değişik senin nasıl
Kuzum benim akintim adet tarihimden bir gun once cok degisikti bata kadar kremsiydi ama battan birgun once yumurtlama akintisi gibi uzayan seffaf geldi 😂 gogusler sis tabi he bide gercekten yemek yiyorum ve 2 saat gecmeden acikiyorum wc olayim gece basliyor benim 😀 he bide arada bi batmalar ve bugun belcagizim agriyordu 😀

Kuzum benim akintim adet tarihimden bir gun once cok degisikti bata kadar kremsiydi ama battan birgun once yumurtlama akintisi gibi uzayan seffaf geldi 😂 gogusler sis tabi he bide gercekten yemek yiyorum ve 2 saat gecmeden acikiyorum wc olayim gece basliyor benim 😀 he bide arada bi batmalar ve bugun belcagizim agriyordu 😀

Senin belirtiler daha ümitvar canım 🤗🤗 bende uzayan akıntı olmadı sanki
Şimdi pütür pütür akıntım
İdararımda kötü kokulu
Enfeksiyon da olmuş olabilirim :(

Ben kendime umutsuz vaka diyorum kuzum imkansiz herhalde hic bir sorun olmadigi halde 1 senedir tik yok 😀

Ben dpktora gitmedim canım bu 9.denememeiz yani 9.ayımız

Doktora da gitmeyi istiyorum ama bu ay regliö bittikteb aonra birkaç kür yapıcam düzenli sonra gidicem inşallah

Karnım çok şiş
Ama içimde olacakmışım gibi bir his de yok inşallah olmayız 😍😍

Yarın bi test mi alsak napsalçk

Selam kızlar. Bu yaşanılan belirtiler hem hamilelik hem adet belirtileri olabilir bence adet gecikmesini beklemekte fayda var boş yere üzülmeyin eğer hamilelik yoksa..

Ben dpktora gitmedim canım bu 9.denememeiz yani 9.ayımız

Doktora da gitmeyi istiyorum ama bu ay regliö bittikteb aonra birkaç kür yapıcam düzenli sonra gidicem inşallah

Karnım çok şiş
Ama içimde olacakmışım gibi bir his de yok inşallah olmayız 😍😍

Yarın bi test mi alsak napsalçk
Allah gonlumuze gore verir insallah bende test var ama yapmicam hahah nasulsa cift yerine tek goruyorum oyuzden bence eger olursan ki insallah olmazsin bunun sevebide bebeis olur 3. Gunu hormon testine git kuzum baksinlar ne var nr yok 😊

Selam kızlar. Bu yaşanılan belirtiler hem hamilelik hem adet belirtileri olabilir bence adet gecikmesini beklemekte fayda var boş yere üzülmeyin eğer hamilelik yoksa..
Ben fazla takilmiyorum kuzum ustteki yazimi gorursen anlarsin benim suan 1 gun gecikmede ama umursamazlik seviyem katlarda 😀

Allah gonlumuze gore verir insallah bende test var ama yapmicam hahah nasulsa cift yerine tek goruyorum oyuzden bence eger olursan ki insallah olmazsin bunun sevebide bebeis olur 3. Gunu hormon testine git kuzum baksinlar ne var nr yok 😊

Evet oda aklımda inşallah giderim canım
Ama tabi inşallah olmam 😍😍

Back