BEKLENEN istanbul kartal,rahmanlar,maltepe kk bulusması

bi carrefour buluşması yapalım maltepe de amaaa
havalar biraz aha düzelsin
katılım fazla olsun
3-5 kişi değilde 15-20 kişi olalım
o yüzden burdan bol bol yazışalım ki bu sayede herkes bu topiği görsün

dream lovercım neden icinde tutuyorsun soylesene...cok mesaj yazmıs olmak insanın kisiliginde ne derece etkili olur sence...iste bu on yargı degilmidir bize daha en bastan sonu getiren. bence beni tanısan nasılda on yargılı biri oldugunu anlarsın...hem 15 aylık afacan oglumdan fırsat bulabilsem daha neler yazcamda...neyse bigun bulusur tanısırsak detayları anlatırım.

ya arkadaşlar bende gelmek isterim ama eşim çalışmıyo o yüzden sürekli evde benide yanından ayırmaz bende çok yakınım carrefor a ben tam olarak yeni yapılan adliye binesının karşısında oturuyorum ya sizler nerelerde oturuyosunuz belkide srekli yüz yüze geliriz ondan sordum yolda gördügüm her baya acaba kk de varmıdır diye düşünür oldum neyse umarım buluşaniliriz gelmeyi çok isterim

ee ne oldu buluşma harekatıfisfisfis
hadi yapın da ben de geleyim:1rolleyes:

ya arkadaşlar bende gelmek isterim ama eşim çalışmıyo o yüzden sürekli evde benide yanından ayırmaz bende çok yakınım carrefor a ben tam olarak yeni yapılan adliye binesının karşısında oturuyorum ya sizler nerelerde oturuyosunuz belkide srekli yüz yüze geliriz ondan sordum yolda gördügüm her baya acaba kk de varmıdır diye düşünür oldum neyse umarım buluşaniliriz gelmeyi çok isterim

canım ben de köy hizmetlerinde durağının ordaki sitelerde oturuyorum E 5üzerinde

bende maltepede oturuyorum carrefour banada uyar kızlar yanlız bu konu 2008de baslamıs hala daha bulusma olamadımı yaaohaoldumsmile

Back