BEKLENEN istanbul kartal,rahmanlar,maltepe kk bulusması

essy_ra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
28
1
86
42
İstanbul
arkadaslar baktımki taa diyarbakırdan bile gruplar toplanmıs bulusuyor,e dedim bizim basımız kelmi.hemmen toplanıp bu acıgı kapatalım.haydin bakalım hanımlar...kimler geliyor el kaldırsın. gunu ve yeri ortak kararlastırırız.ben biliyorum simdi pendiktende kadıkoydende gelmek isteyenler olacak. gelsinler tabi,basımızın ustunde yeriniz var... e mevlanamız ne demis 'NE OLURSAN OL YİNE GEL'...

Son düzenleme:
ama kızlar maltepe carrefour da buluşsak
kapalı mekan olması tercih sebebim olur şahsen
küçük kızımla gelirim büyük ihtimal:))

kızlar pendikten gelenlere çok uzak bir yer olmasın.... şahsen banliyo trenede yakın olması tercih sebebidir .. bende geliyorum yazın listeyeeeee:)

AAAAAAAAAAAAAA buluşma var. kızlar ama ben çalışıyorum hafta sonu olacak dimi bu buluşma? ne zaman nerde olacak acaba? pendik çarşıda buluşalım olmasmı?

siz bi kararlaştırıp toplaşında avrupa yakasındada yapalım bi organizasyon. cevahir buluşmasına gelememiştim. şimdi kartal pendik vs. bebekle uzak olur bize.

kızlar sanırım en cok pendik bolgesinden var gelmek isteyen. ben aslında dragos tesislerini dusunmustum bulusma yeri olarak ama tabi ortak karar onemli. hafta icimi olsun hafta sonumu olsun herkes fikrini soylerse daha kolay olur isimiz.olaki pendikte bulusursak pendikli arkadaslar yer onerisinde bulunurlarsa sevinirim. bu bulusma cok guzel olacaga benziyor genis bir yelpazeye hitap edecek. avrupa yakasından gelmek isteyen arkadaslarıda bekleriz. sevgiler. en kısa zamanda gorusmek dilegiyle.

bızde eskıden boyle anadolu yakasında bulusuyorduk sız duzenleyın tarıhı yerı yazın bende gelırım.. hepınız yenısınız daha tanısamıyoruz ama kısmetse bulusmada tanısırız optm sızı kızlar

yaa kızlar pendik de bi yer yok kiii =)))))))) bence maltepe ortak karara maltrepe de buluşun bende geliyimm=)) hem öyle t4ren falan filan çok ters bi yer adı söyleyin saat tahih herkes o satte o tarihde o mekanda olsun.

kızlar maltepe ıstersenız cıtırkeyıf olabılır tavsıyem

maltepe,kartal,pendik hepside de uyar.. bana...

tarıh ne zaman?

tamam kızlar bence maltepe carrefour iyi bir mekan gibi gorunuyor. onumuzdeki hafta salı gunu oglen 2 de bulusalımmı????????? heyooo kimler geliyor. beni facebooktan gorebilirsiniz..beni goren gelsin. oglumla beraber olucam.amaaaaa bi dakka yılbası olayını hic hesaba katmadık. bizde durduk durduk yılın son gununu mu bulduk yahu hahahahaaa...ee napalım o zaman yılbası sonrasına erteleyelim bari. hem bulusunca yeni yıl kritigide yaparız ha ne dersiniz. bence 3 ocak cumartesi iyi bir gun.hem hafta ici calısanlarda gelebilir. yorumlarınızı bekliyorum guzeller.bu arada herkese iyi seneler.tum dilekleriniz kabul olsun insallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…