Beklenen gün geldi ... Veee Nİ-ŞAN-LAN-DIK ..! :)) A&H

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Mrb arkadaşlar ,

Çoğu arkadaşımın talepleri doğrultusunda özel mesajlarınızla hemen paylaşmamı istediğinizden dolayı stüdyo resimleri ve düğün salonununda çekilen toplu resimler elime geçmeden paylaşıyorum resimleri.
Diğer resimler içinde yeni topik açarım stüdyo resimleri elime geçince

*** Kuafördeyken ... Heyecan doruktaydı artık hazırlıklar bitmişti , aşkımın gelmesini bekliyoduk :sm_cool: ***

:asigim::asigim::asigim::asigim:

Yine kuafördeyken Annem & Ben & Seçilim canım benim kk daki ender dostlarımdan .. ankaradan kalkıp geldi benim için :)

Daha sonra burdan kuaföre geçtik.. Biz çekimdeyken annem , seçilim ve kardeşim bizi bekliyordu.. o sırada çekilen fotolardan bunlarda :)

Annemmm... :)

Annem ve kardeşim... :)

Fotoğrafçı çıkışında... :)

Yüzüklerimiz...

Romantik nişanlım :kedi:

Kuaförden sonra eve geldik... Evde çekinilenlerden bunlarda.. Salona henüz geçmemiştik yani..

Kardeşim ve kuzenim...

Damat tarafının konvoyla gelmesini bekliyoduk evden beni çıkarmak için.. Biz valla düğün gibi nişan yaptıkk oohh sefamız olsunn

Buda onları beklerken arka bahçemizde çekindiklerimizden :)

SEÇıLıMM:)

Romantik sevgilim benim

Evden çıkarken ...

Salona gidekcektik.Damat tarafı beni çıkarmaya geldi.Alkışlar eşliğinde çıkarken birbirimize gülerek baktığımız bir anda seçilciğim yakalamış sağolsun ankaradan geldi canım arkadaşım benim bu mutlu günümde yalnız bırakmadı beni kk dostluğumuz sadece sanalda kalmadı :)

ıLK DANSIMIZ

:asigim: ılk dans şarkımızdan bir bölümm...
" Sar beni ben sana kendimi feda etmişim. Sev beni
Bu canı uğruna heba etmişim
Sevgilim,herşeyim
Gönlüme taht kuran DıLBERıM.. "

Annem ve müstakbel nişanlım :)

Pastamızı keserken :)

En içten gülüşlerimin tek sebebi...

Salonda nişan bitimi çekilenlerden... Salonunun çektiği toplu aile resimlerini henüz almadım haftaya onlarıda , stüdyo resimlerinide ekliycem :)

Benim biricik GENıŞ AıLEMMM :)) 2 annem 2 babam :))

Nişan dönüşü ... :)

Bakın arabamız ve biz :)

Nişanımız 8 Mayıs 2010 cumartesi günüydü.. Bizde pazartesi günü seçilimizide yanımıza alarak gezdik bi güzel oh sefamız olsun :)

seçilim ellerine sağlık bu güzel poz için :)

seçilimmm ve bizz :)

:kedi: ve mutluuu soooonnnn...... :kedi:

6 AY SONRA BıZı TEKRAR BEKLEYıN ANACIĞIMMM...
BU SEFER DÜĞÜN RESıMLERıMıZLE GELıYORUZZZZ :lepi:

**** Lütfen alıntı yapmayın arkadaşlarım ****

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk bakan benmiyim ne. hiç yorum yapan olmamış. Allah tamamına erdirsin canım. çok yakışmışsınız. duru bir güzelliğin var.

canım arkadaşımm allah tamamına erdirsin inşallahhh çoooooooooookkkkkk mutlu olll bitanemmm

bu nasıl bi mtluluktur ya.
nasılda yakışmşsınız
seneye bende nişan resimlerimle burda olucam
KK bekle beni
mutluluklar canım benim

Şeniz opuyorumnanaktan Anammmmm kuuzm ne demek ben senin yanında olmayacağımda
başka kim olacak ? olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile bebğimmmmm allah mesut etsin bi yastıkta kocarsınız
işallah bi görseniz aslımla hasanı o gün heycandan yerlerinde duramıyorlardı hihoyyyt delikafadulden kötükedihüso
o heycana ortak olmak bile bamabşka bir duyguymuş meğer... :asigim: işallah düğündede
beraber olacağız ve ben yine en güzel pozlarınızı yakalayıp fotolarınızı çekicem
sizin yerim siz yerrrrrrr anammmm birde çok yakışıyorlar ki sormayın kırk bin kere
maşallah süpanallah allah benim gibi yalnız ve bekarlara versin
darısı başımıza.... :Saruboceq: :Saruboceq:

allah tamamina erdirsin bir ömür ayni yastikta geciremenizi diliyorum size ..

evet bitanem hemde ne heyecan ya arabaya binerken ve konvoydaykenki heyecanımı hatırlıyormusun bi senin elinden tutuyodum bi hasanın kaydirigubbakcemile3
inşallah düğündede yanımda olacaksın bitanem dahada güzel olacak inşallh herşey :lepi:
aminnnnnnnnnnnnnnnn balımmmmmmmmmmmmmm en güzeliniiii sende yaşayacaksınnnnn ben buna bütün kalbimle inanıyorum prensesim Şeniz

masallah allah nazarlardan saklasın
mutlulugunuz daim olsun darısıda biz bekarlara olsun :icecream:

Allah tamamına erdirsin çok güzel olmuşsun bir ömür mutlu olursunuz işallah :Saruboceq:
Annen ne kadar genç bir maşallahda ona gelsin valla

işallah aslıcıım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bitanem rabbim
aşkların en güzelini en ciddisini en doğrusunu hepimize yaşatsın....
canım yaa ne heycandı ne heyecan dı ne güzeldi valla seni öyle mutlu
görmek ömürlere bedeldi güzelim valla hasanla insan yaşnamaz valla
ankaradan batıkentten mamaktan yallah anladın sen onu :jeyyar: sırnaşık şey delikafadulden :roflol:

Allah tamamına erdirsin çok güzel olmuşsun bir ömür mutlu olursunuz işallah :Saruboceq:
Annen ne kadar genç bir maşallahda ona gelsin valla

Teşekkürlerimi sunuyorum canım... Annem taş gibi hatundur benim ya gençtir yani evet oda tşk ediyo şu an sana tel. den doğru :)

cnm çok güzel olmuşsun mşlh:)allah tamamanı erdirsin:)

amin canım çok teşekkür ediyorum :))

amin bitanemmmmm.......
ahhahahaah hasanla yaşlanacağımı bende hiç sanmıyorum kuzum :roflol:
ahhahahahah ankaradan mamaktan başlayacam şimdi bende hahahahah :roflol:
hangi şarkıydı o kuzum :roflol:

ÇOK GÜZEL OLMUŞSUNUZ NİŞANLIĞINADA BAYILDIM AYRICA zemuszemus
ALLAH BU MUTLULUĞUNUZU HİÇ BOZMASIN. STÜDYO FOTOLARINDA BEKLİYORUZ HEYECANLA kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…