Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadın kokusunda süperdi.scar facedede iyiydi bence..
kadın kokusunda süperdi.
ve o tango sahnesi. kör bir adamı canlandırıyordu. adamımdır oda :)
Neeeee neeee
bencede. bu kadını oldum olası güzel bulamadım benNeeeee neeeeSen daha guzelsin kızzz
Esinde fazla hayalperest
.
teşekkür ederim canım
kendini alen delon sanıyo benimkiNeeeee neeeeSen daha guzelsin kızzz
Esinde fazla hayalperest
.
zevksiz benim kocabencede. bu kadını oldum olası güzel bulamadım ben
gözleri yeşilmiş koyu yeşil
oh charlotte allahım grace kelly in soyu olduğu ne belli değil mi harikalar tütütütüüPrincess Grace, Princess Caroline, Charlotte Casiraghi
anneanne kızı ve torunu
Eki Görüntüle 1350458
bu kadında itici bir ingiliz tipi var çok vasat ayrıca yüzü çok kuru hatlı yani genel olarak yapay bulmakta ve beğenmemekteyim
aynen genler güzel işteoh charlotte allahım grace kelly in soyu olduğu ne belli değil mi harikalar tütütütüü![]()
![]()
Ya senin esin o zaman seksi degil de asil kadin seviyor. Bu kadini ben de begeniyorum. Ama yasindan buyuk gosteriyor. Gerci o milletin karakteristik ozelligi bu. :)
Kızz kac lira olsa ne yazar yani biz kendimeze kullanmadıktan sonra....:))))teşekkür ederim canım
kendini alen delon sanıyo benimkiinan bence bakımlada ilgisi var saçları beyazlamış katenin ee boyuyor ..kimbilr bakım malzemeleri kaç liradır
zevksiz benim koca![]()
Ya senin esin o zaman seksi degil de asil kadin seviyor. Bu kadini ben de begeniyorum. Ama yasindan buyuk gosteriyor. Gerci o milletin karakteristik ozelligi bu. :)
olabilir:)ben asil değilim ama ruhum asilYa senin esin o zaman seksi degil de asil kadin seviyor. Bu kadini ben de begeniyorum. Ama yasindan buyuk gosteriyor. Gerci o milletin karakteristik ozelligi bu. :)
Kadin baya fit ama yuzu yasli gosteriyor yaa. bu Ingilizlerin derileri ince, ciltleri beyaz hassas, Gunese dayaniksiz. Bu akilli da buldugu her firsatta gunesleniyor.ehtiyar bu resmen ya 50 sine gelse ne olur acaba![]()
O da sonradan asil olma zaten bos ver.olabilir:)ben asil değilim ama ruhum asil![]()