- 5 Ağustos 2017
- 455
- 395
- 103
- Konu Sahibi Amaki hayal
-
Evet sanirim geçmisten kurtulamiyorum. Aslinda destek almak istiyorum ama cesaretim yok.Bence biraz ani yaşayın...geçmişi ve geleceği dusunmek sizi yıpratır...ne guzel hersey yolunda..
Aslinda bisuru farkli sehirde hayatimi surdurmem gerekti egitim vs durumlardan dolayi ama sadece kendi dogup buyudugum yerde nefes alabildigimi hissediyorum. Belkide oraya tasininca boyle hissetmicem haklisin.Benden nacizane tavsiye gittiğin yere geri dönme şuanki olduğun yeri daha çok özleyeceksin çünkü
Tabiki bekliyoruz biseyleri ama bu tam olmamislik hissi oyle kotu ki galiba beklemekten ziyade beklemeye iten dusuncelerden rahatsiz oluyorum daha cok..Hayatta hep bir şeyleri bekliyoruz zaten.Beklemek amaç gibi hayatımızda.Hiçbir şeyimiz yoksa ölümü bekliyoruz dahası var mı?
Velhasılıkelam insanoğlu hep beklemeye kurulu.
Bence psikolojik bir problem bu.Terapi almayı deneyebilirsin.Tabiki bekliyoruz biseyleri ama bu tam olmamislik hissi oyle kotu ki galiba beklemekten ziyade beklemeye iten dusuncelerden rahatsiz oluyorum daha cok..
Ben yaptım evlenip gittim sonra ailemin şehrine geri döndüm. Eşim burda iş kurdu. Ama hayalimdeki gibi olmadı. Aynı kitap iki kere okunmuyormuş.Aslinda bisuru farkli sehirde hayatimi surdurmem gerekti egitim vs durumlardan dolayi ama sadece kendi dogup buyudugum yerde nefes alabildigimi hissediyorum. Belkide oraya tasininca boyle hissetmicem haklisin.
Aslinda istiyorumda cesaret edemiyorum ama deneyecegm galiba sagolun.Bence psikolojik bir problem bu.Terapi almayı deneyebilirsin.
Sormamda bi sakinca yoksa neden olmadi yani ne beklediniz de bulamadiniz acaba? Bu konuda hayal kirikligi yasamak istemiyorum.Ben yaptım evlenip gittim sonra ailemin şehrine geri döndüm. Eşim burda iş kurdu. Ama hayalimdeki gibi olmadı. Aynı kitap iki kere okunmuyormuş.
Insallab en kisa zamanda kavusursunuz. Ben de 28 yasindayim ve bu yasima kadar evliligim haric hep yalniz biseyler yaptim hayatimi kazandim yoruldum galiba artik.Ben 30 yasindayim hala duzenimi kuramadim . Bir de evliyim ama ayri yasiyoruz is nedeniyle . Elimde bi valiz ordan oraya. Yurtdisindayim. Bi ev arkadasim var. Esim ttr de onun da ev arkadasi var .boyle dduzensiz bi hayat . Ama hep bi uumut var. 1 seneye kadar biraya gelicz iste ev tutucaz vs tarzinda . Ben cok benimsedim heralde zor gelmiyor. Bir de tek basina bisilr yapabilmek guzel.
Umarim hep mutlu olursunuz benim dogdugum sehirde ailemden baska akrabamiz yok olsaydi da takmazdim. En cok annemi ozlemek beni etkiliyo galiba annemle farkli bi iletisimimiz var oda beni cok ozluyo ve cocuk yapma dusunceside var tabiki yanimda birileri olsun istiyorum. Insallah hayirlisi olur.Aileye hasretlik belki buna sebeptir. Bilmiyorum ben huzuru başka şehre yerlesmekle buldum. Zor yönü çok ama akrabalık ilişkileri filan öyle diyor falan öyle derse düşünceleri beni hep gerdi. Annem hep bunları kullandığı için belki bilmiyorum. Zor zamanda hastalıkta yanında kimsenin olmayışı insanı çok geriyor. Ama her seçimin bir bedeli yok mudur zaten? Beklemek ve umut etmek, hayaller kurmak da yaşam motivasyonumuz aslında beklemek kötü bir şey değil. Ama düşünceler sizi çok rahatsız ediyorsa uzman desteği almaktan çekinmeyin
Eşinle kendinize ait bi hayat varken ailelere yakın olmanın manası yok diyebilirim çok detay var anlatırımda tek diyebileceğim uzaktayken değerli herşey sonra tadı kaçıyorSormamda bi sakinca yoksa neden olmadi yani ne beklediniz de bulamadiniz acaba? Bu konuda hayal kirikligi yasamak istemiyorum.
O dan tatlı geliyor :) bizim akrabalar köy hayatı falan beni hep itti. Genel olarak bizim oralilarla hiç aynı düşüncede olamadım. Çoğu zaman annemle de düşüncelerimiz tutmaz. Bir çok sebep var da işte yani bilmiyorum bazen uzakta olmayı seçmek bana vicdan yaptırıyor daha farklı olamaz miydi diyorum ama işte dile getirmesi zor. Umarım siz de çok çok mutlu olursunuz.Umarim hep mutlu olursunuz benim dogdugum sehirde ailemden baska akrabamiz yok olsaydi da takmazdim. En cok annemi ozlemek beni etkiliyo galiba annemle farkli bi iletisimimiz var oda beni cok ozluyo ve cocuk yapma dusunceside var tabiki yanimda birileri olsun istiyorum. Insallah hayirlisi olur.
Cok tesekkur ederimO dan tatlı geliyor :) bizim akrabalar köy hayatı falan beni hep itti. Genel olarak bizim oralilarla hiç aynı düşüncede olamadım. Çoğu zaman annemle de düşüncelerimiz tutmaz. Bir çok sebep var da işte yani bilmiyorum bazen uzakta olmayı seçmek bana vicdan yaptırıyor daha farklı olamaz miydi diyorum ama işte dile getirmesi zor. Umarım siz de çok çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?