- 11 Nisan 2010
- 42
- 5
merhabalar benim bir sorum olacak 1 yıllık evliyim 2 aydır korunmuyorum, korunmak içinde hiçbirşey kullanmadım kendimiz korunuyorduk. bu ay ovulasyon günüme göre ilişkiye girdik. şuanda adetime 4 gün var, yaklaşık 7-8 gündür belimde ve sol bacağımda ağrı var zaman zaman kasıklarımdada hafif bir ağrı oluyor. benimde idrarımda keskin bir koku hatta bu koku iç çamaşırımdada oluyor. farklı renkli bir akıntım olmadı ama 2-3 kez beyaz kremsi bir akıntım oldu. göğüslerimde aşırı bir hahhasiyet var dokunamayacak dereceye geliyor zaman zaman ve aşırı bir büyümede söz konusu. geceleri özellikle ayaklarımda çok fazla ısı artışı oluyor. mide bulantısı veya baş dönmesi yok ama çok şiddetli baş ağrım var 3 gündür hiç kesilmeden ağrıyor. ve yorgunluk hisside en çok yaşadığım belirtiler arasında... bu sabaha kadar bütün bu belirtiler doğrultusunda kesin olarak hamile olduğumu düşünüyordum ama CERTAİN diye bir erken bir test yaptım negatif çıktı güvenilirliği ne durumda bilmiyorum ama döllenmeden 5 gün sonra sonuç vermeye başlar dedi eczacı. bu durum bende inanılmaz derecede bir moral bozukluğuna yol açtı... önümde beklemem gereken bir dört gün var ama bu süre içinde biraz tecrübeli kişilerin yönlendirmesinede ihtiyaç duyuyorum... çünkü beklemek çok zor