BekLemek iyidir sabretmeyi ezberLetir..!

Ben seni sevdim, seni istedim ama kaybettim bu hayat savaşını... Artık ileriye baktığımda varlığımın tek anlamını görüyorum. Seni...

Yüreğine ßuruk ßir Duygu Yüklenirse, Gözlerin Zamansızca Dalarsa Uzaklara, Kulakların Çınlarsa Delicesine, ßilki o zaman Aklımdan Hiç Çıkmıyorsun ßitanem.

Dertlerin Kum Tanesi Kadar Küçük, Mutlulukların Nisan Yağmurları Kadar ßol Olsun, Her Günün ßir Öncesin den Daha Aydın, Kalßin Mutluluklarla Dolsun, Kalbine Sadece ßir Prens Sahip Olsun. ßitanem Şeniz

Ne aradiysam bilki sende bulmusum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmusum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmusum. yerimseniben

Ruhumu yere vurup, aci cektir sende ne askina bedduam nede sana nefretim var, akar su gibi dertle dolsamda seni ahirete kadar ve orada bile sevmeye yeminim var gülom CADIARZU

zamanında büyüyorum derken zamanında yanımızdakilerle küçülmüşüzya tozu dumana katacaksınız bneim giibi yada tozu dumanı yutacaksınz diyerleri gibi.aklının almadıgı alemlere akıyorum ortamına göre takılıp adamına göre muamele yapıyorum:bbo:

Canım öncelikle paylaşım için sağol.Gerçekten çok güzel.
Beklemek zordur en iyi bilenlerdenim belkide.
Varolanı beklemekte, hayali beklemekte zor.
Dilerim birgün herkes beklediğine kavuşsun :(

Back