Arkadaslar pko hastasiyim adetim hep gecikir bundan once de 2 kaybim var dun adetimin 30. Gunuydu ozel hastanede kadin doguma gittim rahim kalin dedi ama tahlilde 0.56 cikti yani gebe degilim bugun sokturucuye basladim ama diger taraftan bugun endokrin uzmanina gitmistim ama bu doktor da devlette o da bakmis bu sefer sonuc 5.4 cikmis hamile olabilirsin 48 saat sonra tekrarla dedi tamam bekleyeceğim elbet ama bu ne ki 1 gunde hormon artar mi ya da farklı hastaneler oldugu icin sanirim acikcasi oldugunu sanmıyorum ama aklima da takildi
0-5 arasi negatiftir zaten, 5 ve üzeri şüpheli gebeliktir.. yani normal gebelik baslangici da olabilir, kimyasal gebelikde. Bence bi iki gün daha bekle yinele
0-5 arasi negatiftir zaten, 5 ve üzeri şüpheli gebeliktir.. yani normal gebelik baslangici da olabilir, kimyasal gebelikde. Bence bi iki gün daha bekle yinele
Sagol canim ilgilendigin icin pazartesi yaptiracagim tahlili sali da anca sonuc alirim beklerken fikir alayim dedim burasi oyaliyor insani. Iki yerde bir gun arayla farkli cikmasi ilginc geldi galiba farkli hastane oldugu icindi hayirlisi artik:)
Evet canim dayanamayip cumartesi gunu ayni yerde tekrar yaptirdik 28 cikti sonucum bakalim bekliyoruz tekrar tahlil yaptirmayacagim ama 10 gun sonra doktora gidecegim insallah hayirlisiyla keseyi goruruz
Tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese sağlıkla tattirsin bu duyguyu ama ben kalp atisini duyana kadar rahat edemeyecegim kayiplarimdan dolayi. ilkinin kalbi durmustu ikincisi de bos gebelikti Rabbim insallah bunu saglikla dogurmayi nasip eder.
belki sonradan okuyan olur yardımcı olmak adına yazayım dün aynı yerde yaptırdığım tahlilde değer 20ye gerilemiş kimyasal gebelik sanırım kanamamı bekliyorum artık hayırlısı böyleymiş