• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekir Sivri hakkında yorum fotoğraf lütfen

gullguzelim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
81
46
88
29
Arkadaşlar yaz ayına girdiğimiz için eylül başı gibi Bekir bey'e ameliyat düşünüyorum haftaya görüşmeye gitmek istiyorum biraz çekingenim mauyene ücreti alıyormu hiç bilgim yok, yakın zamanda yaptıran varmı lütfen bana özelden fotoğraf atarmısınız? Yardım edinnn...Tesekkurler simdiden♥️

Ayyy bende eylül gibi ameliyat olmayı düşünüyorum Bekir beyi düşünüyorum instagram da yaptığı burun gördüm çok hoşuma gitti ama hala kararsızım

Ayyy bende eylül gibi ameliyat olmayı düşünüyorum Bekir beyi düşünüyorum instagram da yaptığı burun gördüm çok hoşuma gitti ama hala kararsızım
Ben çok araştırdım ama kalbim hep bekir sivriden yana oldu yorumlar çok güzel

Ben çok araştırdım ama kalbim hep bekir sivriden yana oldu yorumlar çok güzel
Evet benimde öyle hala başka isimlere baksam da aklım bekir beyde kaldı. Hem yorumlar hem resimlerden gördüğüm kadarısıyla çok güzel bu da beni çok heycanlandırıyor açıkcası.:KK33: Bende randevu alıcam yakında İnşallah istediğimiz gibi olur. :KK5: Bizi de haber et merak ediyorum :KK39:

Evet benimde öyle hala başka isimlere baksam da aklım bekir beyde kaldı. Hem yorumlar hem resimlerden gördüğüm kadarısıyla çok güzel bu da beni çok heycanlandırıyor açıkcası.:KK33: Bende randevu alıcam yakında İnşallah istediğimiz gibi olur. :KK5: Bizi de haber et merak ediyorum :KK39:
Ederim mutlaka canım merak etmeee inşallah güzel olur herşey

Back