bekir sivri burun estetiği

Evet bol su içtim. Ameliyattin sonrası biraz zor. Iyikide oldum. Şuanda cok mutluyum, şişlikler insin daha mutlu olucam. Yüzüme yakışan bi burun oldu.

Eklentiler

• IMG_20160917_180548.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 641
  • Screenshot_20160926-234405.png
    306,3 KB · Görüntüleme: 470
Sızedemı dıs kanatlardan keserek yaptı bende oldum bekır beye burnunuz tamamen acıldımı

Evet dıştan kanatlardan kesti. Siz nezaman oldunuz? Ben Cuma günü Bekir Beyde dim ve burnumun sağ taraftan nefes alabiliyorum artik. Sol tarafi biraz kapalı ama azıcık alabiliyorum.

Evet dıştan kanatlardan kesti. Siz nezaman oldunuz? Ben Cuma günü Bekir Beyde dim ve burnumun sağ taraftan nefes alabiliyorum artik. Sol tarafi biraz kapalı ama azıcık alabiliyorum.
Bı ay oldu benmde onden net bır resmınız varmı benmde soltarafım hala tıkanık saga oranla ekımde kontrolum kontrolumu beklıorm

cok yakısmıs.. yuzunuzle uyumlu bir brnunuz olmus cok begendim. Ben bugun bir de Alpaslan Yıldırım'a muayene olacagım. İlk ameliyatım illaki tercih zor. İlgilenen olursa ya da Alpaslan beyi dusunen burdan ya da kendi konu baslıgından sizlere de gorusmem hakkında bilgilendirme yaparım.

Hepinize gecmiş olsun, istedikleriniz olsun insallah

kizlar oralarda yakin bi otel var mi? ben almanya'dan gidicem ve fiyat olarak uygun bi otel ariyorum

Selam canim sormak istedim ameliyatin nasil gecti? Sonucun nasil cok merak ettim özelikle sende cünkü bende 3 ay sonra Bekir beye ameliyat olucam ve almanyadan gidicem. Lütfen bana geri yazarmisin sevinirim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…