- 22 Temmuz 2016
- 57
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi nemrurinsan
-
Merhabalar ben 1.5 ay once oldum ve cok memnunum hic morarma sisme ve bir gram agrim olmadi burun icin sadece 10 mtre oteden delikleri gozuken bi burnum olmasin dogal olsun siz yuzume gideni daha iyi bilirisniz dedim ve suan bakmalara doyamiyorumHaklısın bende şans işi olduğunu düşünüyorum. Ve fazla kurcalanak istemiyorum. Ben instagramdanda ki resimlere baktığım da herkese farklı ama doğal bir burn yaptığını düşünüyorum
Nasıl o kadar erken tarihe randevu alabildiniz? Ben kendisinden randevu almak istediğim zaman Ekime kadar doluyuz dediler..Kızlar ayin 16 sinda bekir beye ameliyat olucam ben hiç görüşmeye gitmedim direk ameliyat tarihi aldım. Bu işin biraz şans işi olduğunu biliyorum o yüzden fazla kurcalayip kafamı karıştırmak istemedim. Ama bekir beye ameliyat olan varsa iyi veya kötü sonuçlarını yazabilir mi ? Lütfen
Ne kadar ödediniz?Merhabalar ben 1.5 ay once oldum ve cok memnunum hic morarma sisme ve bir gram agrim olmadi burun icin sadece 10 mtre oteden delikleri gozuken bi burnum olmasin dogal olsun siz yuzume gideni daha iyi bilirisniz dedim ve suan bakmalara doyamiyorum
Nasıl o kadar erken tarihe randevu alabildiniz? Ben kendisinden randevu almak istediğim zaman Ekime kadar doluyuz dediler..bende eylülün 17 ameliyat gecirmeyi düsünüyorum bekir bey'de. umarim iyi olur
Nasıl o kadar eIyirken tarihe randevu alabildiniz? Ben kendisinden randevu almak istediğim zaman Ekime kadar doluyuz dediler..
Ayrıca fiyat hakkında bilgi alabilir miyim? Hem ameliyat hem muayene ücretleri
Ya bana 9000 tl söylediler sana neden o kadar ucuzMerhaba canım,
Ben mart'da doktor sivriye yazmıştım bi mail ve o bana 6000TL söyledi. Asistanıyla bi kac defa yazistim ve 3 hafta önce tarihi kesinlestirdik. Ben Almanya'da yaşıyorum, belki ondan bukadar erken verdi bana.
36 gün sonra ameliyatım var ve uygun bi otel arıyorum.
Operation estethica da yapılacak mış.
Ya bana 9000 tl söylediler sana neden o kadar ucuzTelefonla görüştüm ben
Ya gidip görüşmek istiyorum ekimden önce gelemezsin diyor asistanı9000tl mi?? Inanamiyorum ya. Seninki çok pahalı. Bu zamana kadar o doktor tek 6000 - 6500 tl aliyordu. Asistanı da bana onu söyledi. Bence sen 2 tane yüz fotoğraf çek ve doktor beye mail olarak gönder. Ben öyle yapmıştım.
Ya gidip görüşmek istiyorum ekimden önce gelemezsin diyor asistanıOraya gidip beklesem boş zaman olunca alır mı beni içeriye
Canım öyle birşey yapacagını zannetmiyorum yukarıya bile asağı girişten telefonla arayıp sorarak alıyorlar isim söyiyim söyleyp alayım mı diyor güvenlikler biraz sıkıntılı yani. Bosuna gitme bence..Ya gidip görüşmek istiyorum ekimden önce gelemezsin diyor asistanıOraya gidip beklesem boş zaman olunca alır mı beni içeriye
Bekir beyin ilk ameliyat olacaklara verdiği fiyat sabit 6000 tl. Revizyon ameliyat olacaksanız 9.000 tl.. tekraren bir konusun yanlış anlaşılma olmuş olabilir.Ya bana 9000 tl söylediler sana neden o kadar ucuzTelefonla görüştüm ben
Çok geçmiş olsun.. nasılsınız su an.Ben 9 gün önce ameliyat oldum ve 6000 tl ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?