Bekçilik lütfen yardım edin

Efnanada

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
31
5
Arkadaşlar belki platforma uygun bir soru değil farkindayim ama yardımcı olabilecek biri çıkar umuduyla yazdım.
Bekçilik başvuruları başladı ankara yerine Adanayı seçtik yanlış il seçimi yaptık bunu nasıl düzeltebiliriz sistem çok yoğundu tek seçenek çıkıyordu il seçimi hakkında hiç birşey yazmadı başvurunuz kabul edildi yazdıktan sonra adana diye çıktı yardımcı olabilecek biri var mi ?

Sisteme hakim değilim ancak başvuru süresi geçmedi ise, sistem üzerinden yapılabilir. Muhtemelen en son onaylıyor musunuz gibi bir seçenek vardır. Siz de onay verip tamamlamışsınızdır. Onay kaldır butonu ile tekrar başvuru oluşturabilirsiniz. Diğer bir seçenek bulunduğunuz il/ilçenin ÖSYM bürosuna gidebilirseniz. Onlar yardımcı olabilir.

Daha önünüzde yazılı sınav olacak, mülakatı olacak(Komser gibi biri sorular soruyor şaşırtmalı eğer istediği cevapları alırsa onaylıyor), parkurlu sınavı olacak(biraz zor), boy kilo endeksi yapılacak. Başvurudan sonra nerden baksanız 1-1,5 sene gibi bir süre geçiyor uğraşlarla. Çok uzun bir süreç Adana seçimini yaptıktan sonra onaylandıysa şimdi değiştiremezsiniz. Anca şu olur ilerde seçilir ve bekçiliğe alınırsa dilekçe yazıp il değişikliği talep edebilir. Yapanlar oluyor.
Eşim bekçi o yüzden biliyorum biraz bir şeyler. Sevgiliyken başvurmuştu iki kere başvurdu ikinci alımlarda kazanabildi.

Teşekkür ederim cevabınız için birde ankarada ikamet ediyoruz ön muayenene sınav felan onları ankara da olur değil mi ?

ösym üzerinden değilmiş az önce baktım malesef polis akademisi resmi sitesinden giriş yapabiliyorum sadece

Ösym'den başvuruluyorsa başvuru tarihi bitene kadar değiştirebilirsiniz.
Sisteme girip tekrar deneyin.
ösym üzerinden değil malesef polis akademisi üzerinden sisteme giriş yapılabiliyor orda da sadece başvuru yaptığımız gözüküyor kaldır ya da tekrar başvur gibi hiç bir seçenek yok

Polis akademisini aradinizmi. Mutlaka başvuru ile ilgilenen bir büro vardır. Size yol göstereceklerdir. Belki burada yanlış bilgi alacaksınız.

Polis akademisini aradinizmi. Mutlaka başvuru ile ilgilenen bir büro vardır. Size yol göstereceklerdir. Belki burada yanlış bilgi alacaksınız.
dilekçe yazıp gönderdik polis akademisine fakat bir dönüş olmadı hatlar sürekli meşgul ulaşamadık kimseye

E devletten kontrol ettiniz mi belki düzelt/değiştir diye bir seçenek vardır
Evet 3 gündür uğraşıyorum sabah 8 den akşam 5e kadar durmadan arıyorum sürekli yönlendiriyoruz diyorlar çıkan kimse yok e devlet üzerinden de polis akademisi giriş var sadece extra bir buton yok

Evet 3 gündür uğraşıyorum sabah 8 den akşam 5e kadar durmadan arıyorum sürekli yönlendiriyoruz diyorlar çıkan kimse yok e devlet üzerinden de polis akademisi giriş var sadece extra bir buton yok
E devlet bekçilik başvuru diye aratin google da ya da e devlet bekçilik başvuru değişikliği diye aratin e devlete direk girdiğiniz zaman bu sayfalar çıkmıyor ama google a yazinca belki yönlendirme olur

Birde başvuru süresi bitti mi süre bittiyse değişiklik yapamazsınız

Bu sınavı kim yapiyorsa ÖSYM ben olsam oraya giderim. ÖSYM başvuru yerleri var ya. Çünkü en az bir yıl başvurduğunuz şehirde yaşamanızı istiyor.

Bu sınavı kim yapiyorsa ÖSYM ben olsam oraya giderim. ÖSYM başvuru yerleri var ya. Çünkü en az bir yıl başvurduğunuz şehirde yaşamanızı istiyor.
Evet bizim gibi bir sürü aday yanlış yapmış herkes uğraşıyor ösym yapmıyor meb yapıyormuş orayı da aradık konuştuk polis akademisinin düzeltmesi gerektiğini söyledi sınav zaten Ankara da olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…