Bekçilik hakkında bilgisi olan var mı?

kafadengimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
66
14
3
33
Merhaba arkadaslar. Kardesim bekçilik için mülakata girecek. Yakın çevrenizden bekçilik mülakatına giren var mı? Sorular nasıl geliyor , en çok neye dikkat ediliyor? Çok stres yapıyor kendine..Yardımcı olur musunuz ?

Eşim bekçi.
Sordugu sorulara net ve kendıne guvenerek cevap versin doğru olsun. Daha cok hıtabet saygı kendıne guvenı varmı buna bakarlar. Sonuçta emniyet içinde çalışacak içe kapanık sessiz konusan bırını almazlar.
Spor mulakatı oldumu bu arada

Sporu yazılı sınavı geçti. Sözlü mülakata girecek insallah. Ders çalışıyor ama şans meselesi bilmediği soru da gelebilir karşısına o yüzden biraz tedirginiz

Sporu yazılı sınavı geçti. Sözlü mülakata girecek insallah. Ders çalışıyor ama şans meselesi bilmediği soru da gelebilir karşısına o yüzden biraz tedirginiz
Önemli olan soruyu bılmemesı degıl. Verdıgı cevaplar ve konuşma şekli oluyor.bilmiyorsa bilmiyorum diyebılır ona takılmazlar. Dedıgım gıbi kendıne güveni hıtabetı daha onemlı.cunku insanlarla sureklı ıletısım ıcınde olucaklar. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok teşekkürler sağolun

Bi yakinim gecen alimlarda mulakatta cikan soruyu bilememisti ama suan bekci.soruya dogru cvp verilip verilmemesinin cok bi onemi yok.onemli olan tavir davranis.kendine guven.bilmiyosa animsayamadim efendim der gecer.hakkinda hayirlisi olsun kardesinin .nasibinde varsa olur zaten.

Aynen cok sağolun . Hayırlsı olsun herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…