Bekarlık soyadı dilekçesini unuttum

Telefondan yazarken ne cok hata yapmisim :) pazartesi gunu basvurun en iyisi nikah anida gec olabilir defterlerin yazilmamis olmasi gereklo
Pazartesi arayacağım belediyeyi, ne zaman gel derlerse o zaman gideyim en iyisi :)

Tekrar çok teşekkürler :)

ben dilekçeyi önceden vermiştim hatırladığım kadarıyla aile cüzdanında yeni soyadı kısmı var sizin için kalktım kontrol ettim :) gerçekten varmış ve çift soyadım yazıyor. arkadaşların dediği gibi sonradan mümkün olabiliyor mu bilmiyorum ama aile cüzdanında yazmayacak o zaman. dilekçeyi kabul ederler ya, nikah yakın bir tarihte değilse işlemlere başlamamışlardır.

ben dilekçeyi önceden vermiştim hatırladığım kadarıyla aile cüzdanında yeni soyadı kısmı var sizin için kalktım kontrol ettim :) gerçekten varmış ve çift soyadım yazıyor. arkadaşların dediği gibi sonradan mümkün olabiliyor mu bilmiyorum ama aile cüzdanında yazmayacak o zaman. dilekçeyi kabul ederler ya, nikah yakın bir tarihte değilse işlemlere başlamamışlardır.
Çoook teşekkür ederim, çok naziksiniz :) Nikaha daha altı ay var neredeyse, şimdiden işlemlere başlamamışlardır herhalde, değil mi?

En iyisi ben yarın ivedilikle halledeyim bu işi :)

Çoook teşekkür ederim, çok naziksiniz :) Nikaha daha altı ay var neredeyse, şimdiden işlemlere başlamamışlardır herhalde, değil mi?

En iyisi ben yarın ivedilikle halledeyim bu işi :)

rica ederim :) bence de halledin içiniz rahat olsun işlemler için zaman çok tabi ama hazırlıklar için anca :KK66: mutluluklar:KK68:

Nikahtan bir gün önce başvurdum bir türlü kasar verememiştim

Eşimin de benim de iki kelimeden oluşan soy ismimiz var

Evlilik cüzdanını bile yazmışlardı oraya da sığdırdılar sonradan

Nikahtan sonra da başvurabiliyorsunuz yani sizin daha çoooook zamanınız var

X