Bekarlara alttan muayene neden yapmazlar ki

ozgender_08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
35
12
38
38
Bugun akinti sikayetim var diye dr gittim bekar oldugum icin sadece ultrasonla bakti rahim ve yumurtaliklar normalmis ama akinti icin mantar degildir baska bi enfeksiyondur dedi kultur falan almadan nasil karar veriyorlar hemen bi hap yazip yolladi kullan gecmezse gelirsin dedi bekar olup da alttan muayene olan hic mi yok

Canım kültür almak için rahim içi araç yağni spekulum takması lazm ki bunu Bekarlara takmyolar, yada vajinal ultrason ile bakabilir yine onuda malesef yapamaz

Evet haklısınız tabi de iste akintinin neden oldugunu falan ornek alip incelemeden rastgele ilac yaziyolar bakteri kaynaklı mi virüs kaynakli mi mantar mi enfeksiyon mu bakmiyolar

Ama Türkiyedeki jinekoloji prosedürü, bekarın vajinasına dokunmadan tahmini tedavi üretmek üzerinedir.

Evet belki
Ama Türkiyedeki jinekoloji prosedürü, bekarın vajinasına dokunmadan tahmini tedavi üretmek üzerinedir.
evet belki de bosu boşuna kullanicam verdigi ilaci mantar degil dedi kasintim gecti diye ama mantar da olabilir cok.ince cubuklarla kultur alinabilecegini falan yazmislardi buralarda muayene olanlar da vardi bekar olup bana denk gelmedi neyse insallah dogru tahmin etmistir verdigi ilacla gecer ne diyelim

bekarlarda alttan muayene yapılıyor. sadece başta söylüyorsun bakire olduğunu. yapmazlarsa özellikle belirt alttan da muayene olmak istiyorum diye

bende bekarım,çok yoğun akıntım vardı,ağır koku,doktor muayne etti,bir ilaç verdi,16.gün gececeğini söledi,cidden geçti,bir dahada olmadı,ne akıntı ne koku,bence bır anormallık yok,anlamazlar filan dıyenler,oraya bakıpta yuzde yuz doğru teşhısmı oldu,ciğerini dinliyorlar,kulağını fılan,açıpta içine bakıyorlar,bu vatandaşlar okuyor,herhalde anlıyacak

Back